El tarragoní Oscárboles triomfa a 'Factor X'

Ja ha passat a la següent fase del programa
El cantautor tarragoní Oscárboles, en una imatge d'arxiu.
El cantautor tarragoní Oscárboles, en una imatge d'arxiu. | Oscárboles

Es diu Óscar Noguera, té 36 anys, és tarragoní i el seu nom artístic és Oscárboles. Sota aquest àlias, Nogueras es va presentar divendres passat, a la nit, al programa 'Factor X', sobre talent musical, que emet Telecinco, i el cert és que va triomfar. Ho va fer, d'entrada, explicant el seu curiós nom artístic: «De cognom em dic Noguera Ciprés, i el segon cognom del meu pare és Figueras. Tot són arbres, per tant fusionant 'Óscar' i 'Árboles' he creat el meu nom artístic», relata d'entrada, fent riure tots els membres del jurat.


 

 

L'actuació d'Oscárboles va ser molt fidel al seu propi estil: lletres atrevides, estil singular, temes quotidians com el sexe i l'amor i una valentia que li va valdre l'aprovació i l'aplaudiment del jurat. D'entrada, la cantant Laura Pausini la va mostrar la seva admiració. Al seu 'sí' també s'hi van afegir Fernando Montesinos i Risto Mejide. Ara, Oscárboles passa a la propera ronda d'aquest 'talent show', i caldrà veure quina és la seva evolució en les properes fases del programa.


 

El retorn de 'Factor X'

El 'talent show' 'Factor X' torna a la televisió deu anys després de la seva darrera emissió. Si llavors la valenciana Núria Roca en va ser la cara visible a Cuatro, ara al format hi posa cara Jesús Vázquez des de Telecinco. Es basa en un programa originat a la televisió britànica i en l'etapa anterior en van sortir cantants d'èxit com Angy Fernández o l'actual vocalista de 'La Oreja de Van Gogh', Leire Martínez.
Comentaris

envia el comentari