Salvador Grané Terradas, nomenat nou director de Càritas de Tarragona

Agafa així el relleu del fins ara director, Francesc Roig Queralt
Salvador Grané Terradas, nomenat nou director de Càritas de Tarragona
Salvador Grané Terradas, nomenat nou director de Càritas de Tarragona | cedida

 

L'Arquebisbe de Tarragona, Mons. Jaume Pujol, ha nomenat Salvador Grané Terradas com a nou director de Càritas Diocesana de Tarragona, aquest dimarts, 15 de maig. D'aquesta manera, Grané substitueix el fins ara director, Francesc Roig Queralt (La Canonja, 1955), en la direcció de Càritas Diocesana, servei que ha exercit des del mes de març del 2010. Francesc Roig continuarà sent el President de Càritas Catalunya, càrrec que ocupa des de novembre de 2016. 

 

Grané, nascut a Mataró el 1956, és casat i pare de quatre fills, és enginyer de Camins, Canals i Ports, funcionari en excedència de la Generalitat de Catalunya i diplomat en Sanitat, Enginyeria Ambiental i Administració i Direcció d'Empreses.


La seva activitat social l'ha desenvolupat principalment en el sector del lleure d'infants i joves i en el de la cooperació. Ha estat voluntari de Mans Unides i de Càritas Diocesana, i ha estat des de febrer de 2017 el responsable del Departament d'Administració de Càritas Diocesana de Tarragona. També va col·laborar activament en l'organització de la 3a Trobada de Càritas Catalunya celebrada a Tarragona l'octubre de 2016.

 

En l'àmbit eclesial ha estat format al voltant dels salesians i de les comunitats de base sent catequista de confirmació de manera continuada des de la seva joventut fins a l'actualitat. L'Arquebisbe de Tarragona ha agraït al Francesc Roig el servei prestat i la seva dedicació a Càritas Diocesana al llarg d'aquests darrers anys.

 

Càritas Diocesana de Tarragona té diversos programes i projectes actius que giren al voltant de col·lectius com la gent gran, les persones sense sostre o la família i la infància. També treballen al voltant dels àmbits de la salut, de l'educació i formació per a persones adultes, de l'habitatge, de migració o d'assessoria jurídica i immobiliària. 
Comentaris

envia el comentari