La Diputació de Tarragona organitza un concurs d'Instagram sobre Sant Jordi

Els participants hauran de compartir les fotografies sobre com viuen la diada, seguir el perfil de la Diputació i etiquetar les imatges amb l'etiqueta #SantJordiDipta
La rosa vermella, una foto i regal clàssic de la diada de Sant Jordi. | Laia Solanellas.
 

La Diputació de Tarragona organitza aquest Sant Jordi un concurs a la xarxa social Instagram, aplicació que permet als usuaris fer fotografies, aplicar filtres i marcs si es desitja i, finalment, mostrar-les a les seves amistats o seguidors, ja sigui a la mateixa plataforma o a diverses xarxes socials, com Facebook o Twitter, entre d'altres. El tema és la celebració d’aquesta jornada festiva i les diferents maneres de viure-la al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.


Les fotografies han de correspondre a l’edició d’aquest Sant Jordi. Les tres millors imatges aconseguiran un premi, que consisteix en un lot de llibres editat per la Diputació de Tarragona. Per poder participar-hi, caldrà compartir l’etiqueta #SantJordiDipta i seguir el perfil de la Diputació a Instagram. Per totes aquelles persones que vulgin consultar les bases del concurs, es poden trobar a través d'Internet.
Comentaris

envia el comentari