Ferrari Land ofereix 40 llocs de feina nous

Busquen assistents d'atraccions, dependents de botigues i assistents de servei a taula
Totes les imatges: Ferrari Land, en marxa. | Cedida

 

Ferrari Land seguirà donant llocs nous de feina. Des del parc temàtic del Cavallino Rampante van publicar el passat 3 de gener que buscaven vint dependents de botigues, vint assistents de servei a taula i un assistent d'atraccions i admissions. El parc té prevista la seva obertura en menys de quatre mesos i les consultes les podeu trobar a la mateixa web de PortAventura. D'aquesta manera, podeu enviar el currículum de forma telemàtica accedint a la pestanya de les ofertes de la pàgina de cada una de les feines.


Aquesta no és la primera oferta de feina que ofereix el parc temàtic sinó que se sumen a les 63 que ja es van donar a conèixer el passat mes de desembre. Entre aquestes es troben deu llocs de treball d'Assistents del parc en general; quinze places de Cambrers i Maîtres; una plaça per a un Retail Mànager i un Operador de Recepció a jornada parcial.
Comentaris
Julian
Tengo muchas ganas de trabajar , me gustaría que me cojierais .
Giuseppe
Soy italiano y me gustaria estar en esta empresa ....mi sueño...gracias
erick alberto
Hola buenas,me gustaría mucho trabajar,es más soy buen trabajador y lo necesito urgente,gracias de antemano,me gustaría que me yamarais
Pilar alonso
Me gustaría poder trabajar con vosotros Gracias
FERRARI
erick alberto hijo mío, aprende primero a escribir. YAMARAIS? madre mía.
joel
Donde ay que apuntarse?

envia el comentari