Es lliuren els Premis Gerard Vergés del Campus Terres de l'Ebre de la URV

Set alumnes han guanyat un dels premis als millors treballs de recerca de Batxillerat o Cicles Formatius de Grau Superior
Imatge dels guanyadors dels premis atorgats aquest any | delCamp.cat

 

El campus Terres de l'Ebre de la Universitat Rovira i Virgili va celebrar, el passat 13 de juliol, els Premis Gerard Vergés del campus Terres de l'Ebre als treballs de recerca de Batxillerat i treballs de síntesi de Cicles Formatius de Grau superior del darrer curs acadèmic. Els premis es van lliurar a l'Aula Magna del campus ebrenc. De tots els estudiants seleccionats només set han rebut un dels premis, que es divideixen en tres Premis Generals URV i quatre Premis Específics Campus Terres de l'Ebre. Els guanyadors de la primera categoria reben fins a 1.500 euros per matricular-se a qualsevol grau de la URV i un ordinador, a més de 300 euros per l'institut on han realitzat la recerca; en canvi, els Premis Específics són de 1.000 euros per la matrícula de qualsevol dels estudis que es realitzen al campus de Tortosa. Al lliurament dels premis hi van acudir els alumnes dels centres educatius participants, els professors i tutors, diferents representants de la URV i l'Ajuntament de Tortosa i els membres de la família de l'escriptor tortosí Gerard Vergés, que dona nom als premis.


El lliurament dels premis va tenir lloc a l'aula magna | delCamp.cat

 

Els guanyadors dels Premis Generals han estat Anna Calafell, de l'Institut de Roquetes, amb un treball de recerca humanístic anomenat 'La felicitat. Sabem veritablement què és?'; Cinta Buch, Eduard Labòria, Xavier Múrria i Damià Vallespí, de l'Institut de l'Ebre de Tortosa, amb 'Descobreix-te', de l'àmbit de les ciències socials; i Selectíssim SL, un projecte empresarial d'Andrea Zaragoza, Núria Ferreres i Remei Miguel, de l'Institut Montsià d'Amposta.

 

Els Premis Específics els han guanyat Janina Barberà, de l'Institut de Roquetes, amb 'Evolució i estat actual de l'educació: un projecte per al segle XXI'; el projecte empresarial 'Talisman' de Nerea Marco, Jesse Pareja, Josep Pons i Katia Queral, de l'Institut Montsià d'Amposta; 'Cultupasti', de Berta Martí, Belén Mondon, Judit Griñó i Fàtima Hamza, de l'Institut de l'Ebre; i 'Aigües de l'Ebre, més que un restaurant', dels estudiants de l'Institut de l'Ebre Malina Barbatei, Brian Gámez, Patricia Rallo i Rafel Sabaté. 
Comentaris

envia el comentari