Nova aturada de les ABS de la Xarxa Santa Tecla el 15 de juny

Els professionals sanitaris manifesten que han arribat al límit i que esperen solucions de part de l’empresa
Treballadors del CAP del Vendrell, protestant.
Treballadors del CAP del Vendrell, protestant. | M.G.

 

Els representants dels treballadors de l’Atenció Primària de la Xarxa Sanitària Santa Tecla tornen a convocar concentracions a les portes dels Centres d’Atenció Primària pel proper divendres 15 de juny a les 12 hores, després de la que van convocar pel passat divendresEls ABS que afectaran les aturades són els de Vila-seca, Llevant, Torredembarra, l’Arboç, el Vendrell, Calafell i els consultoris locals.

Comunicat dels treballadors

En un comunicat emès aquest dimecres, els treballadors d’Atenció Primària de la Xarxa Santa Tecla han iniciat un seguit de mesures per conscienciar a la població i a l’Administració de la precarietat en què està instal·lada la sanitat al nostre territori i de la necessitat de més dotació i recursos.  A més, declaren que entenen la situació en què l’empresa atribueixi aquesta situació únicament a l’infrafinançament que pateixen, però els que estan sofrint aquesta situació són ells, els treballadors.

 

Els professionals, al límit

Els treballadors dels Centres d’Atenció Primària de la Xarxa Santa Tecla declaren que fa temps que aporten el seu esforç per continuar mantenint el nivell de qualitat que es mereixen els pacients, però han arribat al límit. Així, creuen que és l’empresa la que ha de proporcionar solucions a les mancances que pateixen.

 

També critiquen que les propostes que van adreçar a la gerència de Santa Tecla no han rebut cap resposta. Ara com ara l’empresa no s’ha posat en contacte amb els representants dels treballadors, tal com ho van demanar.


Aturada el 15 de juny

Per tots aquests motius, els representants dels treballadors tornen a convocar a tots els professionals sanitaris que treballen en els centres i a la població que els vulgui recolzar, a aturar-se a la porta de les Àrees Bàsiques de Salut el pròxim dia 15 de juny a les 12 hores.

 

Així doncs, agraeixen tot el seguiment que es va fer en l’aturada del passat divendres, on la majoria dels professionals i un gran nombre de pacients de manera espontània, van manifestar el seu malestar amb la situació laboral que arrosseguen els treballadors des de fa anys.Comentaris
Tania
La sanidad pública cada vez está peor en calafell no saben ni lo que hacen. Vamos que a mi hija no supieron atenderla bien en dos veces que fui y me tuve que ir al vendrell al tercer día. Es una vergüenza.
Jordi
Fot un tuffff de nassos , el treballadors el que tenen de fer es una aturada per reclamar els deus drets i condicions de treball i l´empresa si no teu prou recursos que passi les competències a l´administració que es qui te la responsabilitat, el que no pot ser es que utilitzi els treballadors per fer pressió a l´administració i els guanys es quedin per el clero, una vergonya

envia el comentari