Tennis Salou H2O, el nou referent d’esport i salut de la demarcació de Tarragona

Els seus socis destaquen la tecnologia, la professionalitat, l’entorn i l’ambient familiar del club renovat

L’històric Club Tennis Salou ha tornat a néixer. Es presenta amb el nom renovat, Tennis Salou H2O, i amb unes instal·lacions totalment reformades i equipades amb maquinària esportiva d’última tecnologia. Això el situa a l’avantguarda del sector i el converteix en el millor centre esportiu de la demarcació

 

El club es defineix com a familiar i per a totes les edats. Segons el seu gerent, Natxo Jacob, «hem pensat i construït unes instal·lacions i activitats per a tot tipus de públic. Petits i grans gaudiran en un ambient familiar mentre practiquen esport i cuiden del seu cos».

 

Tennis Salou H2O, referent d'esport i salut de la demarcació de Tarragona | Cedida

 

Les noves instal·lacions compten amb piscina climatitzada, piscina d’estiu, jacuzzi, sauna, banys de vapor, tres sales dirigides, sala de fitness, sala de cycling, solàrium, 10 pistes de tennis, 10 pistes de pàdel, centre de salut i benestar, vestuaris, restaurant, zona social i aparcament gratuït.

 

Tennis Salou H2O, l’aigua hi té molt a dir

El punt fort del club és l’aigua, i d’aquí el seu nom renovat Tennis Salou H2O. «L’aigua és salut, i salut és vida», remarca el gerent. Amb dues piscines de 25 metres de llargada, una interior i una exterior, el club destaca en l’oferta de cursos de natació on disposen dels millors instructors per a la pràctica de les activitats aquàtiques.

 

Tennis Salou H2O compta amb dues piscines, una interior i l'altra exterior | Cedida

 

Es realitza una variada oferta d’activitats cada dia de la setmana: esports de raqueta, dirigides, fitness, natació, etc., totes elles realitzades per un equip professional amb experiència i recorregut en el món de l’esport.

 

Unes instal·lacions d’elit

La sala de fitness està dotada de la tecnologia més moderna, amb aparells de marques tan reconegudes mundialment com Hammer o Life Fitness. Es disposa de maquinària que permet la connexió a internet mentre es fa exercici, es poden veure tots els canals de televisió o seguir vídeos a la cinta com si s’estigués fent una excursió a l’altra punta de món.

 

Instal·lacions de primera qualitat | Cedida

 

Destaca també a la zona fitness els aparells de rem, escales, el·líptiques amb pas variable, etc. Màquines d’última tecnologia. L’avantatge d’aquesta moderna maquinària és la sensació de realisme i de confort.

 

Més que un club, una gran família

La vessant social ha estat des del primer moment l’aposta més forta del nou centre esportiu Tennis Salou H2O. Consideren la interrelació entre els socis com un punt molt important a l'hora de sentir-se a gust. És per aquest motiu que s’integra aquest vessant organitzant tornejos, campionats, festes i activitats varies on l’objectiu no només és practicar esport sinó establir vincles els uns amb els altres i crear una gran «família» entre tots els socis.

 

Els socis hi tenen molt a dir: «Al club hi destaca el nivell tecnològic i de preparació», «l’entorn és incomparable i l’ambient familiar és molt maco», «estic segur que serà el club de referència», o «no se m’acut un lloc millor on pugui créixer el meu fill». Frases com aquestes es podien escoltar el dia de les portes obertes on, després de visitar les instal·lacions, ningú es va quedar indiferent.

 

 

Pel que fa a la ubicació, està situat en una posició estratègica amb un entorn immillorable, un clima ideal i amb molt bona comunicació. Es tracta d’un oasi per a la pràctica d’esport. 

 

Guanya un any de quota gratuïta a Tennis Salou H2O

Des de delCamp.cat i per gentilesa de Tennis Salou H2O, sortegem un any sencer de quota gratuïta al centre esportiu. A més, tots els participants tenen premi assegurat ja que tots els que es facin socis un cop finalitzat el concurs, no pagaran el que queda de novembre, poden gaudir de les instal·lacions sense cost durant tot aquest mes i començant a pagar la quota mensual a partir de l'1 de desembre.  Per participar només cal que ompliu el següent formulari, deixant-nos les vostres dades personals abans del dia 11 de novembre a les 12:00 del migdia. El guanyador se sabrà el mateix dia 11 a la tarda. Recordeu que només us hi podeu inscriure una vegada, en cas contrari sereu eliminats del llistat de participants.

 

 

 

SORTEIG TANCAT
Comentaris
Sandra
???????????? q la sort m'acompanyi!!!!!!!
Tania
Sort a tots

envia el comentari