Tennis Salou H2O celebra el seu primer aniversari sortejant un any de gimnàs gratuït

Un dels millors centres esportius de la província celebrar l'aniversari amb el sorteig d'un any gratuït de quota i altres serveis com
Un gimnàs de primer nivell
Un gimnàs de primer nivell | Cedida

 

El Tennis Salou H2O ja és tot un referent a la província de Tarragona. Fa un any, per aquestes dates, es presentava la seva remodelació amb unes instal·lacions totalment reformades i equipades amb maquinària esportiva d'última tecnologia. Avui dia, els seus socis el situen a l'avantguarda del sector posicionant-lo com "el millor centre esportiu de la demarcació".

  

  

Les noves instal·lacions compten amb piscina climatitzada, piscina d'estiu, jacuzzi, sauna, banys de vapor, tres sales dirigides, sala de fitness, sala de cycling, solàrium, 10 pistes de tennis, 10 pistes de pàdel, centre de salut i benestar, vestuaris, restaurant, zona social i aparcament gratuït.

  

  

L'activitat constant del club ha fet que cada dia siguin més les persones que se sumen a formar part d'aquesta gran família. "Per a mi no només és un lloc on practico esport, sinó que bona part de la meva vida social la realitzo a allà", ens explica un dels socis. "La vessant social ha estat des del primer moment l'aposta més forta del centre esportiu. Considerem la interrelació entre els socis com un punt molt important a l'hora de sentir-se a gust" ens explica el gerent.

 

 

Gimnàs i instal·lacions remodelats per a oferir el millor servei als socis i clients
Gimnàs i instal·lacions remodelats per a oferir el millor servei als socis i clients | Cedida

 

  

Pomoció per celebrar el primer aniversari

  

  

El Tennis Salou H2O celebra el seu primer aniversari amb el llançament d'una promoció per incentivar a fer esport i salut, sobretot en aquesta època de l'any on molta gent és planteja objectius i propòsits. Les 50 primeres persones que entre el 6 i el 15 d'octubre es facin sòcies del Tennis Salou H2O podran beneficiar-se de les següents promocions:

  

  

- 3x2: 138 € amb matrícula gratuïta i 3 mesos de servei d'armariet gratuït.

  

- 6x4: 276 € amb matrícula gratuïta, 6 mesos de servei d'armariet gratuït i 6 mesos de servei de tovallola gratuïta.

  

- 12x9: 621 € amb matrícula gratuïta, 12 mesos de servei d'armariet gratuït, 12 mesos de servei de tovallola gratuïta i de regal una polsera esportiva. (Trobareu més informació sobre les promocions  aquí.

 

 

Sorteig d'un any de quota gratuïta

 

Per celebrar el seu primer aniversari, Tennis Salou H2O vol premiar els lectors de delCamp.cat amb el sorteig d'un any sencer de quota gratuïta, matrícula gratuïta, dotze mesos d'armariet gratuït, dotze mesos de servei de tovallola gratuïta i una polsera esportiva.

 

Per participar en el sorteig, heu d'omplir el següent formulari amb les vostres dades abans del dia 15 d'octubre a les 22:00h. Recordeu que només us podeu inscriure una vegada al sorteig, doncs en cas contrari, sereu eliminats de la llista de participants. Molta sort!

 

 

SORTEIG TANCAT
Comentaris

envia el comentari