Bosc Aventura: un món d'oci i emocions a Salou

Activitats per a tota la família, empreses i ideals per a celebracions és el que podreu trobar a Bosc Aventura
Els més petits de casa també s'ho passaran d'allò més bé. | Cedida

 

Si voleu descobrir una nova forma de divertir-vos i experimentar noves activitats no us podeu perdre Bosc Aventura. Es tracta d'un parc multiaventura ubicat al carrer Barbastre 15 de Salou on podreu descobrir circuits d'aventura amb ponts i tirolines que van d'arbre en arbre recorrent tot un pinar al centre de Salou. Les instal·lacions ocupen uns 8.000 metres quadrats de terreny en les quals trobareu diverses zones d'activitats: per una banda hi ha els circuits d'aventura amb ponts i tirolines, també hi ha una zona per practicar paintball soft per a nens i paintball per a adults, una zona de minigolf i un nou joc que es diu Big Bow Game. 

 

Bosc Aventura us ofereix diferents formes d'oci. Una d'elles és l'ampli ventall d'activitats d'oci per a tots els usuaris siguin nens, joves o adults, ja que a partir dels 3 anys ja es pot fer el circuit infantil i, per exemple, el minigolf és una activitat apta per a totes les edats. També poden gaudir de Bosc Aventura les escoles, amb els tallers que organitzen que poden ser una opció ideal per al final de curs, o simplement una activitat de lleure durant el curs, on a més de passar-s'ho bé també podran aprendre valors i conceptes. L'espai de Bosc Aventura, a més, és ideal per cleebracions com aniversaris, comunions, comiats de solter o soltera o els coneguts teambuildings per a empreses per reforçar la relació entre els treballadors.

 

Al parc hi ha quatre circuits d'aventura que varien de dificultat i d'alçada. Cada circuit consta de diferents jocs que van d'arbre en arbre, ponts tibetants, lianes, ponts de xarxa, tirolines, etc. El circuit infantil és apte per a nens de 3 a 6 anys, sempre acompanyats per un adult, —les plataformes són d'un metre d'altura— i consten de diferents jocs i tirolines adaptats a aquesta edat. Per a nens i nenes a partir de 7 anys i que medeixin més d'1,20 m. hi ha disponibles els anomenats circuits blaus, amb plataformes que ja pugen entre tres i cinc metres del terra i jocs que es van complicant una mica més. Finalment hi ha el circuit vermell, el més alt, llarg i difícil del parc, que és apte per a nens a partir de 10 anys i que medeixin més d'1,45 m. Prèviament s'han d'haver fet els circuits blaus, i en aquest vermell hi poden participar joves i adults, ja que l'edat i l'altura que es requereix és la mínima que es necessita per a poder realitzar els circuits sense problema. Abans d'iniciar qualsevol d'aquests circuits, els monitors de Bosc Aventura us equiparan amb el que faci falta i us realitzaran una explicació perquè conegueu el material i l'aprengueu a fer servir, i a més primer fareu un circuit de prova per practicar i així assegurar-se que no hi ha cap perill. Tot i que realitzareu l'activitat vosaltres sols, sempre tindreu monitors a prop preparats per ajudar en qualsevol moment que us faci falta.

 

Hi ha modalitat de 'paintball' per a adults i nens. | Cedida

 

Una de les altres activitats de què podreu gaudir a Bosc Aventura és el paintball, un joc d'estratègia que consisteix en simular una batalla disparant boles de pintura. Es divideix el grup que hi participa en dos equips i l'objectiu és eliminar tots els membres de l'equip contrari. En una partida de paintball a Bosc Aventura podeu escollir entre diverses opcions de partides, una d'elles consisteix en una primera fase on els membres d'un equip han d'eliminar tots els del conjunt contrari per guanyar, i després es realitza un joc en què es posa una bandera al mig del camp i el primer que l'agafi l'ha de dur al seu camp evitant ser disparat. Com en les altres activitats, un monitor primer donarà totes les instruccions per preparar els membres del grup, i seran equipats amb un peto per protegir la part superior del cos, un protector de coll, una màscara, una marcadora amb boles de pintura i un tratge d'un color per identificar els membres de cada equip. Aquesta activitat no és només per a adults, ja que a Bosc Aventura també compten amb la modalitat de paintball soft, què és apta per a nens a partir dels 7-8 anys, amb boles de pintura més petites i menys pes així com marcadores amb menys potència.

 

'The Big Bow Game' és el nou joc incorporat a Bosc Aventura. | Cedida

 

Finalment a Bosc Aventura una de les novetats és el Big Bow Game, traduït com El Joc del Gran Arc. Es tracta d'un joc d'equip amb l'ús d'arcs i fletxes amb puntes d'espuma simulant una batalla entre guerrers i tribus antigues. Amb aquesta activitat activareu la vostra memòria històrica i protegireu el vostre equip o tòtem simulant ser vikings, mongols, indis o escites, conquerint camps enemics. Hi ha diversos escenaris de joc, com el duel o la caça del tòtem, i abans de cada partida es fa una pràctica de tir amb un ninot amb unes peces que s'han de desencaixar. Aquest joc és apte per a nens a partir de 7-8 anys, i es juga també equipat amb màscara.

 

Sortegem packs per gaudir de les activitats de Bosc Aventura

Des de SalouDiari.cat volem premiar els nostres lectors amb el sorteig de diferents packs d'entrades per gaudir de les activitats de Bosc Aventura. Sortejarem un paquet de quatre entrades pel Big Bow Game, dos paquets de dues entrades pel circuit de tirolines i un paquet de quatre entrades per gaudir del paintball soft. Per participar en el sorteig heu d'omplir el formulari de sorteig que trobareu més avall amb les vostres dades i seleccionar a quina activitat voleu optar. Teniu temps per participar-hi fins al dimecres 14 de desembre a les 12.00 hores, el nom de la persona guanyadora se sabrà el mateix dia a la tarda. Recordeu que només us hi podeu inscriure una vegada, en cas contrari sereu eliminats del llistat de participants.

 

SORTEIG TANCAT
Comentaris

envia el comentari