Troben el cos sense vida d'una persona embolicat amb plàstics en un bosc de Mont-roig del Camp

L'han trobat uns caçadors el matí d'aquest dimecres, 6 de desembre | Els Mossos ho investiguen com un crim

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una persona localitzada a Mont-roig del Camp aquest matí, 6 de desembre. Al voltant de les 10.20 hores d'aquest matí, uns caçadors han trobat en una zona boscosa del municipi el cadàver d'una persona en avançat estat de descomposició i embolicat amb plàstics. Els agents de l'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Camp de Tarragona s'han fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies del fet. El cos s'ha trobat a la zona del barranc de Rifà, molt a prop del Club Montroig i de l'AP-7.

 

Segons ha pogut saber ReusDiari.cat, el cos que s'ha trobat sense vida estava en un avançat estat de descomposició i ara per ara no s'ha pogut aclarir si es tracta del cadàver d'un home o d'una dona. El que sí que s'ha pogut confirmar és que es tracta d'un cos adult, no d'un infant o d'un nadó. Ara haurà de ser l'autòpsia qui dictamini, si es pot, la identitat de la persona morta, el motiu de la mort i també des de quan és morta. Els dos caçadors han trobat el cos, que no estava enterrat, i han avisat rapidament al 112.

 

Els Mossos ho investiguen com un crim

Diverses patrulles s'han acostat fins a la zona. El cos, després de fer les primeres diligències al lloc on s'ha trobat, ha estat traslladat al tanatori de Tarragona. El cas està sota secret de sumari i no s'ha pogut aclarir si el cos mostrava signes de violència. Tot i això, els Mossos d'Esquadra ho tracten, de moment, com si fos un homicidi. L'autòpsia està prevista per aquest dijous, pel que serà llavors quan es podrien revelar noves dades sobre la identitat del cos. 

 
Comentaris

envia el comentari