Mor una dona a la sauna d'un xalet de Miami Platja

Els fets van tenir lloc aquest diumenge al migdia
Els fets es van produir diumenge al migdia. | Arxiu

 

Una dona de nacionalitat alemanya va morir aquest diumenge al migdia a la sauna del seu xalet de la urbanització Costa Zèfir de Miami Platja, a Mont-roig del Camp. Els fets van tenir lloc cap a dos quarts de dues del migdia, segons explica el 'Diari de Tarragona', en un xalet de luxe d'aquesta zona, que comptava amb un ampli jardí, una casa adjacent per a convidats, piscina climatitzada i la sauna, on aquest dumenge es produïa la tragèdia. Segona el rotatiu, la víctima va banyar-se a la piscina de la casa i posteriorment va entrar a la sauna, on va ser trobada morta per part del seu marit, que va avisar al Sistema d'Emergències Mèdiques.


A l'arribada dels professionals mèdics a la casa, situada al número 11 del carrer de la República Argentina, no van poder fer res per reanimar la dona, que presentava cremades de segon i tercer grau a la cara, al pit i a les cames, i que es trobava estirada a terra, boca avall. Cap a les quatre de la tarda es va aixecar el cadàver i es va prendre declaració al marit. El cos no presentava signes de violència, i el forense va mostrar dubtes sobre si la mort estava provocada per un fort cop de calor atesa l'estona que la dona havia passat a l'interior de la sauna, o bé si es va produir per circumstàncies naturals.

 

Tot i que l'autòpsia ha de donar més detalls dels fets, els Mossos d'Esquadra no tenen previst obrir cap investigació ja que no hi ha evidències que la mort es produís per causes no-naturals. Tot i això, però, no en donen més detalls.
Comentaris

envia el comentari