L'escola Pi del Burgar de Reus, desallotjada per un incendi a la cuina

Els fets han tingut lloc a les 10.45 hores d'aquest divendres, aproximadament
Tres vehicles de Bombers han treballat al lloc dels fets. | Gemma Simón

 

Aquest divendres, 24 de febrer, s'ha produït un incendi a l'escola-institut Pi del Burgar de Reus. Els fets s'han produït a mig matí, quan s'ha incendiat l'escalfador situat al menjador del centre, segons ha pogut saber ReusDiari.cat. Des de l'escola, han donat l'avís als Bombers passats tres quarts d'onze del matí, i el cos s'hi ha desplaçat amb tres vehicles.


L'edifici ha estat totalment desallotjat per evitar la inhalació de fum i les 600 persones que hi havia, entre alumnes i professorat, han anat al pati i al carrer mentre els Bombers hi treballaven. De fet, alguns dels nens i joves ja eren fora perquè s'estava celebrant la seva rua de Carnaval. Gràcies a aquest fet, ja hi havia al centre una patrulla de la Guàrdia Urbana. Les flames haurien estat sufocades per part de personal del centre i l'equip de Bombers ha procedit a ventilar la zona incendiada. Els alumnes i els professors ja han pogut tornar a les classes sans i estalvis i la rua s'ha reprès amb normalitat.
Comentaris
Inés
Por suerte el personal y los alumnos se comportaron correctamente y conforme los protocolos para este tipo de emergencias. Muy bien. Nunca sabemos cuando se puede producir un imprevisto de estas características, y tranquiliza saber que funciona la prevención de emergencias.

envia el comentari