Continuen els actes vandàlics al barri Mas Pellicer

La Guàrdia Urbana de Reus té constància d'aquests fets, ja que el president de l'associació de veïns Primer de Maig els va denunciar
Pany forçat a la sala dels comptadors de la llum d'un edifici al Mas Pellicer | ReusDiari.cat

 

Els veïns del Mas Pellicer i del barri Sant Josep Obrer continuen preocupats per l'onada de desperfectes a la zona, i és que aquest mes de maig ja s'han registrat tres incidents. El primer es va produir el 3 de maig quan uns vàndals van destrossar els vidres de la marquesina d'una parada d'autobús de la zona. El mateix grup es va entretenir a arrencar els cables d'una línia elèctrica de Sant Josep Obrer. Durant la nit del diumenge 13 al dilluns 14 d'agost van tornar a trencar els vidres de la parada d'autobús. Segons ha pogut saber ReusDiari.cat, aquest dimarts 15 d'agost algú ha forçat els panys de les portes d'uns edificis del barri Mas Pellicer.


La Guàrdia Urbana de Reus té constància d'aquests fets, ja que el president de l'associació de veïns Primer de Maig els va denunciar la primera setmana d'agost. El mateix representant d'aquesta associació denuncia a aquest mitjà que els vàndals tenen impunitat i que la policia no gosa baixar del cotxe quan entra a la zona. D'altra banda, afirma que el mateix grup va agredir una dona i la seva filla i que han ocasionat desperfectes al seu cotxe, motiu pel qual demana més presència de la Guàrdia Urbana.

 

Pany forçat a la sala dels comptadors de la llum d'un edifici al Mas Pellicer | ReusDiari.cat

 

Pany forçat a la sala dels comptadors de la llum d'un edifici al Mas Pellicer | ReusDiari.catComentaris
Filipino
Aquí fa falta mes ma dura,als incivics i maleducats garrotades al clatell. Seguirient sent maleducats i pocasoltes,pero s'ho pensarien dued vegades abans de fer bretolades de nou.
Joan Escola
Gravíssim que la policia no gosi baixar del cotxe en aquest barri. El problema és que aquesta xusma acumula detencions i tal com els detenen surten en llibertat.

envia el comentari