Reus celebra el Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones

Han programat una conferència i una obra de teatre per al dia 28 de maig
Reus celebra el Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones | Ajuntament de Reus

 

L’Ajuntament de Reus ha organitzat diverses activitats amb motiu del Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones, que se celebra el diumenge 28 de maig. Aquestes activitats estan orientades a fer visible la desigualtat existent, també en temes sanitaris i fer públiques les demandes i el compromís de les administracions per escoltar-les i solucionar-les. Les dues activitats que hi haurà amb motiu d’aquest dia són una conferència i una obra de teatre sobre la Sida. 


La conferència té com a títol «Ser dona no és una malaltia! Dona i salut: La importància de la diferència». La ponent serà Margarita López Carrillo, documentalista de salut i presidenta de la Xarxa de Dones per la Salut de Catalunya; i presentada per Carmina Poblet, especialista en Medicina Familiar i Comunitària. Es realitzarà el dimarts 23 de maig, a les 18.30 hores, al Casal de les Dones. 


L’obra de teatre s’anomena ‘Parlem de la Sida?’ i anirà a càrrec de l’Associació de Teatre Dones 2000. Està dirigida per Sara Domínguez, amb un text original de Núria Calero i Sara Dominguez; i interpretada per Montse Agramunt, M. Dolors Gispert, M. Alicia Macias i Rosita Pàmies. L’obra parla d'una conversa d’amigues sobre la sida des d’un punt de vista informal i còmic. L’entrada serà gratuïta i s’estrenarà el dimecres 24 de maig, a les 19.00 hores a la Sala Santa Llúcia. 

 
Comentaris

envia el comentari