Reddis premia els millors treballs de recerca de Batxillerat i els de projecte de Formació Professional

La fundació ha entregat 7.500 euros en total
Els premiats. | ReusDiari.cat

 

El vespre d'aquest dijous, 10 de febrer, la Fundació Privada Reddis ha lliurat els Premis de Recerca de Batxillerat —que enguany arriben a la sisena edició— i els Premis als millors treballs de projecte de Formació Professional —aquest any és la segona edició. En total l'entitat ha repartit nou reconeixements que han suposat un import global de 7.500 euros: sis premis de recerca al batxillerat per 5.000 euros i tres als millors treballs de projecte de Formació Professional per 2.500 euros.


En aquest cas, el jurat ha hagut de valorar un total de 21 treballs de recerca i nou projectes de Formació Professional. Aquests han estat els guanyadors:

 

Àmbit científic i tecnològic

— 1r premi, 1.200 euros: L'aerodinàmica a la Fórmula 1. De Benet Eiximeno Franch, del Col·legi Sant Josep de Reus
— 2n premi, 800 euros. L'or líquid del Baix Camp. D'Alba Segarra Casas, de l'Institut de Cambrils

— 3r premi, 500 euros: Elaboració de cervesa artesana. De Núria Lladós Armengol, de l'Institut Ramon Berenguer IV de Cambrils

 

Àmbit d'Humanitats, Ciències Socials i Art

— 1r premi, 1.200 euros: Malaltia de Chagas, la gran desconeguda. De Maria Sopena Rios, de l'Institut Domènech i Montaner de Reus

— 2n premi, 800 euros: Estereotips i prejudicis cap a la cultura gitana. Per Mar Carmona Comino, de l'Institut Josep Tapiró de Reus

— 3r premi, 500 euros: Desert

 


Als treballs de projecte de Formació Professional

— 1r premi, 1.500 euros: Creació d’un establiment en el sector de la restauració. De Mireia Farnós Espuny, de l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils

— 2n premi, 1.000 euros: Modificació d’un selector d’avellanes. De Baltasar Martos Sorroche i Ruben Martínez Rodríguez, de l’Institut Domènech i Montaner de Reus

— 3r premi, 600 euros. N’AK BAR. De Joan Llarch Bertolí, de l’Escola d’Art i Disseny de Reus

 



Comentaris

envia el comentari