Realitzen obres de millora en el servei d’aigua a la urbanització el Pinar

La intervenció tindrà una durada estimada de dos mesos i compta amb un pressupost de 103.300 euros

Aigües de Reus té previst iniciar la setmana vinent treballs de millora del servei d'abastament a la urbanització el Pinar. La intervenció tindrà una durada estimada de dos mesos, compta amb un pressupost de 103.300 euros i no representarà cap despesa econòmica per als veïns. Els canvis consisteixen en la millora i reparació de les instal·lacions del dipòsit d'aigua potable que dona servei a la urbanització i que està situat al carrer Ribera d'Ebre.

 

A grans trets, es tracta de procedir a la substitució de l'actual coberta del dipòsit per una altra de nova amb un panell sandvitx que garanteix una resistència més gran i aïllament tèrmic. Paral·lelament, s'aprofita per renovar les instal·lacions i els equipaments interiors, amb la idea de millorar les condicions del servei que s'ofereix a tots els usuaris d'aquesta urbanització de Reus.

 

Com és habitual en totes les obres que impulsa a la ciutat, Aigües de Reus posa a disposició dels veïns de l'àrea el seu telèfon 977 127 199 per qualsevol consulta o incidència durant les obres i agraeix anticipadament la col·laboració dels veïns de la zona.
Comentaris

envia el comentari