Mas Carandell impulsa els cursos online

La campanya, coneguda com 'Tria el teu futur', ha estat creada per la Casa d'oficis de Creació i producció audiovisual per segon any consecutiu
Mas Carandell | Cedida

 

Mas Carandell ha presentat la seva oferta de cursos de cara al curs 2017-2018. Aquest any destaca el caràcter online de més de la meitat de les 240 propostes que s’oferiran, en resposta a la creixent demanda en aquest sentit. Pel que fa als cursos presencials i semipresencials, molts s'ofereixen sense dates i amb preinscripció oberta, amb l'objectiu de concretar la seva programació quan hi hagi un mínim de persones interessades.

 

La campanya amb què inicien el nou curs s’anomena «Tria el teu futur» i ha estat creada, per segon any consecutiu, per la Casa d’oficis de creació i producció audiovisual. Han estat els joves de l’especialitat de Desenvolupament de continguts per videojocs i els de Creació de continguts audiovisuals els que han col·laborat per crear els cartells que viatgen enganxats als laterals dels autobusos i els cartells que poden observar-se a la ciutat. A més, han editat l’espot que s’emetrà per Canal Reus TV i internet.


Una oferta de cursos adaptada a les necessitats del territori

Després que l’equip tècnic de Mas Carandell s’hagi reunit amb diverses organitzacions del territori en els últims mesos, l’oferta de cursos proporcionada és variada i classificada per àmbits professionals i respon a les necessitats formatives i àmbits professionals on generar ocupació. Es pot accedir a tota aquesta oferta a través del portal web de Mas Carandell. La matrícula és oberta les 24 hores del dia a través d’aquesta pàgina tot i que, si es prefereix fer-la de forma presencial, l’horari d'obertura de la secretaria de Mas Carandell és de 9 a 14 hores.
Comentaris

envia el comentari