L'Ajuntament de Reus dona la benvinguda als infants sahrauís

Un total de sis infants passaran els dos mesos d'estiu amb famílies d'acollida
Imatge de la recepció dels nens i nenes sahrauís | Cedida

 

L'Ajuntament de Reus, a través de la regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència, ha organitzat, el divendres 14 de juliol al Casal de les Dones, un acte per donar la benvinguda als nens i nenes sahrauís i a les famílies d'acollida de Reus, que participen en el projecte Vacances en Pau. L'acte comptarà amb la regidora de Participació, Ciutadania i Transparència Montserrat Flores. 


Sis infants, procedents dels campaments de refugiats sahrauís de Tindouf, passaran els dos mesos de l'estiu amb famílies d'acollida a Reus. Van arribar el 4 i el 6 de juliol, i marxaran el 2 de setembre. L'Ajuntament participa amb el projecte Vacances en pau, que coordina l'Associació Hammada i la Delegació del Front Polisario a Catalunya. El propòsit del projecte és fomentar l'apropament entre el nostre país i el pobre sahrauí i donar suport polític. El 31 d'agost a partir de les 17.30 hores es farà la festa de comiat dels infants sahrauís al Centre Cívic de Ponent. L'acte constarà d'un berenar, de l'actuació de la Colla Gegantera, d'una actuació de màgia i d'una festa de l'escuma. 
Comentaris
Alex
Hola, Me podéis dar una ayuda? Soy de reus pero creo que no hay problema... ya que estoy en paro y eh nacido para venir a reus y tocarmr los huevos y hacer ver que busco trabajo. Ya que voy hacer lo mismo que esos darmela tambien. Gracias!! Darme respuestas sino peto una bomba mañana
dixit
Pots anar a un camp de refugiats que s'hi viu de puta mare ....

envia el comentari