La veïna acusada de deixar sense llum una família es defensa

Assegura que no es tracta de racisme i que quan van adquirir la casa ja se sabia que no tenia cap mena de subministraments
La casa en qüestió. | ReusDiari.cat

 

Aquesta mateixa setmana, ReusDiari.cat publicava una denúncia que un lector havia fet arribar al mitjà. Segons el que ell va explicar, la seva família feia dos mesos que vivia sense llum en una casa que havien pogut comprar amb tots els seus estalvis a prop de l'avinguda de la Salle. La versió del presumpte afectat era que la veïna amb qui compartia pati comunitari no permetia col·locar-hi els comptadors de la llum per «racisme».


L'advocat de la dona a qui la família acusa de racista s'ha posat també en contacte amb aquest mitjà per aclarir la situació. De fet, segons ell, en cap cas es tracta de racisme, sinó d'una problemàtica que ha sorgit després que, durant més de quinze anys, l'habitatge estigués a la venda i que ningú el comprés per manca de subministraments. Això vol dir que quan en Jamal i la seva família, quan van pagar pel pis, ja sabien que no tenia llum —fet que podia propiciar la baixada de preu.

 

En tot cas, tot i que la compra es va fer amb dificultats, la veïna insisteix que no és responsabilitat seva i que, si volen instal·lar-hi llum —ningú l'ha posat en una vintena d'anys—, han d'aconseguir arribar a un acord, però no actuar per unilateralitat «com han fet». A més, la complicada i polèmica situació des que han arribat els nous llogaters s'està estenent també entre les cases del voltant. Això sí, l'advocat de la veïna reconeix que hi ha un conflicte entre les dues parts perquè els nous propietaris volen actuar sense consultar abans amb ningú i que, si no es resol, no tindran cap problema a portar-lo als jutjats.
Comentaris
Llibert
respecte a aquesta noticia i a l'anterior, els bons periodistes contrasten les fonts abans de publicar, i els bons mitjans de comunicació no censuren els comentaris dels seus lectors, salut i bon periodisme
Pere Elias
Al comentari anterior de Llibert: Si senyor, per aquest mateix motiu, jo no he escrit, i segueixo sense saber res, i es un tema que hem preocupa, pero intueixo, que algú ha obrat malament, i potser ho paga, qui menys culpa en té.

envia el comentari