La Guàrdia Urbana de Reus engega el pla operatiu especial de Nadal

El dispositiu ha començat aquesta setmana i acabarà diumenge, 7 de gener
Agents de la Guàrdia Urbana pel centre de Reus.
Agents de la Guàrdia Urbana pel centre de Reus. | Carla Bergadà

 

La Guàrdia Urbana de Reus ha engegat el pla operatiu especial de Nadal amb l'objectiu de prevenir i reduir els fets delictius, augmentar la percepció de seguretat i garantir el normal desenvolupament de les activitats i esdeveniments específics d'aquest període de l'any. El dispositiu comença aquest dimecres, 6 de desembre i finalitza diumenge, 7 de gener.

 

És per això que el cos reforçarà el nombre d'efectius dels torns de matí i tarda, que patrullaran en els principals eixos comercials de la ciutat distribuïts en quatres sectors. Igualment, s'establiran punts estàtics en determinats indrets del centre, amb controls de pas de vianants i informació i assistència a la ciutadania. Aquests efectius tindran el suport d'altres patrulles, de paisà i de seguretat ciutadana. El dispositiu també rebrà la col·laboració de voluntaris de Protecció Civil.

 

Per desenvolupar aquesta campanya, el cos municipal de seguretat comptarà amb la col·laboració dels Mossos d'Esquadra, amb els quals es coordinarà i sumarà esforços i establirà patrulles mixtes de proximitat, especialment els caps de setmana. La policia catalana reforçarà el servei de seguretat a les zones de major afluència de persones amb patrulles destinades al dispositiu de prevenció per l'alerta terrorista.

 

Per mantenir els nivells òptims de seguretat i minimitzar l'activitat delictiva, les patrulles policials establiran contactes i realitzaran visites als establiments comercials de la ciutat. La Guàrdia Urbana continuarà realitzant altres tasques de seguretat com el control del trànsit de vehicles, l'atenció al ciutadà o els controls de seguretat ciutadana.
Comentaris

envia el comentari