Dos reusencs creen una aplicació mòbil per guanyar diners a canvi de córrer

Runister està disponible per a Iphone des de fa un mes
L'aplicació. | ReusDiari.cat

 

Alba Vazquez i Matej Jahnátek són dos reusencs creadors de Runister —ell és eslovac però viu a la capital del Baix Camp. Aquest és el nom d'una nova aplicació mòbil que permet guanyar diners a canvi de córrer. Després de més de nou mesos treballant-hi, l'enginyer i la química, que han deixat la seva feina per apostar pel seu projecte, han posat en marxa l'aplicació. En un mes de funcionament, més de 700 usuaris d'arreu del món se l'han descarregat.


Es tracta d'una plataforma que es pot instal·lar a l'iPhone de forma gratuïta però que ofereix una funció Plus, de pagament, que permet anar recaptant diners en funció dels quilòmetres que es recorren. De moment només està disponible per a iOs però de cara a la pròxima primavera podria estar-ho per a Android. Es pot usar en català, castellà, anglès i eslovac i s'ha cuinat a Reus tot i que la programació s'ha realitzat a Eslovàquia.

 

La funció plus de Runister costa 1,99 euros al mes i es pot activar després d'haver sortit a córrer deu vegades. A diferència de tota la resta d'aplicacions pensades per al running, aquesta permet guanyar diners mentre es fa esport. I és que mentre està al primer nivell, l'usuari guanya 0,04 euros per quilòmetre que recorre fins a arribar als 200, que puja de nivell i, per tant, també augmenten els diners recollits per la mateixa distància. La quantitat que cadascú aconsegueix es pot cobrar a través de Paypal o donar a una ONG de les que proposa la mateixa aplicació. Això si, hi ha una condició: els diners només es poden extreure una vegada a l'any. Aquí podeu aconseguir més informació i descarregar-la.

 

L'aplicació. | ReusDiari.catComentaris

envia el comentari