Mercè Dalmau es disculpa per haver cobrat dos sous públics el darrer any i mig

Ha anunciat que retornarà els diners que ha cobrat de més i ha avançat a la CUP que no dimitirà
Mercè Dalmau ha ofert una compareixença de premsa aquest migdia. | ReusDiari.cat

 

Mercè Dalmau ha comparegut avui davant dels mitjans de comunicació per donar explicacions sobre el seu canvi de règim de retribucions com a membre del govern del Consell Comarcal del Baix Camp. La també primera tinenta d’alcalde de Cambrils ha explicat que durant el ple de la setmana vinent, s’aprovarà aquest canvi i passarà de cobrar un sou fix anual —per una dedicació del 12%— a cobrar per assistències.


Segons Dalmau, fins al mes de desembre no es va tenir coneixement de la incompatbilitat de poder tenir dos sous per dedicació —el del Consell Comarcal i de l’Ajuntament de Cambrils, on és responsable de la regidoria de Turisme— i després d’una pregunta de la CUP va decidir renunciar al sou fix del Consell Comarcal i demanar a passar a cobrar per assistències. La consellera també ha demanat al Consell Comarcal que quantifiquin els diners de més que ha cobrat durant aquest mandat per tal de retornar-los, sumats als interessos del preu del diner. El sou que l'exalcaldessa de Cambrils cobrava anualment per la dedicació que tenia al Consell Comarcal era de vora 9.000 euros i no ha sabut explicar quina serà la quantitat que finalment haurà de tornar.

 

Mercè Dalmau ha demanat excuses, ha explicat que segons ella ja s’ha pogut resoldre l’error i ha avançat a la CUP que no dimitiria del seu càrrec. La formació anticapitalista havia anunciat aquest dijous que el proper dilluns demanaria la seva dimissió per un presumpte cobrament irregular de sou. Fonts del Consell Comarcal han explicat que el portaveu de la CUP ja ha reservat sala per tal de poder fer igualment la roda de premsa aquest dilluns.
Comentaris
Pere
Au va, ara que l'han enxampat demana disculpes i no li queda més remei que tornar els diners. Pero si no hagués sortit a la llum, segur que seguiria cobrant dels dos llocs. I no dimitirà, no... Quina vergonya de polítics!
Pau
PdeCADUCAT, persones i partits NETS!!!!
Urdangarin
La Dalmau fent un infanta "yo no lo sabia, no me consta". Claro que si, guapi
pobreta
coi com sou, no uss ha passsat mai de cobrar dos sous i no adonar-vos-en? A mi m'ha passat ja 7 o 8 cops
Pere
Dimisió quina poca vergonya demanar disculpes per robar???? Plegui senyora Dalmau PLEGUI !!! No es momen de tenir corruptes el nostre país ha de caminar cap a la independència lliure de corruptes com vostè
Pocavergonya es poc
Estem rodejats de xoriços i xoriças. Es veu q amb els 4000€ de l' Ajuntament no en tenia prou pels seus modelets.
Raquel
Quina vergonya de persona, si t'enxampen ho tornes i segueixes al càrrec, millor que un banc hosti tu. Multa i al carrer!
kiku
Vergonya, xoriça, presa de pèl, ai, que no sabia que cobrava doble? Al damunt ens tracta de rucs. A més dedicació exclusiva per ser regidora de turisme??? Au va, que no som rucs. Torni els diners i cap a casa. Càrrec indigne. Aire nou. Ets la vella política
Jordi Daroca
I el Pdcat no la fa plegar? I això que volíen regenerar l'antiga CiU. Sense comentaris.
Pere
Quina poca vergonya! estem al pais de "lo siento no velvera a suceder" i au a continuar chupant del "bote" pocavergonya dimiteix JA!

envia el comentari