El Comitè d'Empresa de l'Hospital Sant Joan signa el preacord del nou conveni laboral

La direcció i i els representants dels treballadors s’han donat temps fins al mes d’octubre per tenir enllestida la redacció definitiva
Signatura del conveni de l'Hospital Sant Joan. | ReusDiari.cat

 

La presidència del Consell d’Administració i el Comitè d’Empresa de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus han signat aquest divendres, tal com va publicar ReusDiari.cat, el preacord del nou conveni laboral 2017-2019 que garanteix que els treballadors de l’Hospital mantindran el conveni propi més enllà del 2017. Entre els aspectes més rellevants, el nou conveni contempla una vigència des de l’1 de gener de 2017 fins al 31 de desembre del 2019 amb 6 mesos d’ultra activitat. També hi consta l'actualització dels salaris, durant la vigència del conveni, en el límit que estableixi la Llei de Pressupostos Generals de l’Estat pel personal del sector públic i l'accés al nivell D de carrera professional, fins ara congelat, de tots els professionals que reuneixin els requisits. Així mateix s’ha acordat vincular el pagament de la retribució variable (DPO) dels anys 2017 i 2018 als resultats econòmics del centre, és a dir, que només es farà efectiu el pagament d’aquesta retribució si el centre presenta equilibri pressupostari.


La presidenta del Consell d’Administració de l’Hospital, Noemí Llauradó ha fet una valoració «molt positiva» de l’acord assolit destacant que s’ha aconseguit que l’Hospital «mantingui el conveni propi, un objectiu comú des del primer moment». Així mateix, ha agraït «l’esforç realitzat per totes les persones que han intervingut en una negociació complexa, que ha acabat amb un acord satisfactori per a totes les parts» . Per la seva banda, la presidenta del Comitè d’Empresa de l’Hospital, Alícia Martín, també ha destacat que s’ha fet un esforç «important» i que s’ha arribat «a un acord de mínims, que dóna tranquil·litat i estabilitat laboral durant 3 anys». Direcció i Comitè d’Empresa s’han donat temps fins al mes d’octubre per tenir enllestida la redacció definitiva del conveni.
Comentaris
Reus
Caram!!. Això sí que és una bona notícia.... Felicitats a tots. Us ho mereixeu feu una feina molt valuosa i això s'ha de tenir en consideració. Ara toca treballar per a millorar el tema de contractes, sembla ser q sóu molts que aneu encadenant un contracte rera altre i això no és gaire legal........ Hi ha una llei q ho defensa. Ànims i endavant. Salut.

envia el comentari