Ciutadans demana una major presència policial al Sant Josep Obrer per reduir el vandalisme

La formació també presentarà una moció per atorgar subvencions a entitats del tercer sector per ajudar-les a pagar la taxa de la brossa
Imatge del cotxe cremat d'Eduardo Navas, president de l’AV Primer de Maig de Reus. | ReusDiari.cat

 

El grup municipal de Ciutadans a Reus proposarà al pròxim ple de divendres, 15 de setembre, un augment de la presència de la Guàrdia Urbana al barri Sant Josep Obrer i Mas Pellicer amb l'objectiu de reduir els actes incívics i vandàlics que han tingut lloc darrerament. El portaveu de la formació taronja a la ciutat, Juan Carlos Sánchez, considera «inadmissible» que es produeixin «actes delictius diàriament», en referència a destrosses en el mobiliari urbà, agressions i, fins i tot, crema de cotxes, com va patir el president de l'AV Primer de Maig, Eduardo Navas, el passat mes d'agost.


Sánchez ha carregat contra el govern de Reus i ha reclamat més mà dura per poder garantir la convivència i la seguretat dels veïns. «Seguim reivindicant i exigint que es convoqui i es cobreixi d'una vegada per totes la plaça d'Inspector de la Guàrdia Urbana i l'aprovació d'un Pla Local de Seguretat», ha explicat el portaveu. La moció també sol·licita més coordinació entre la policia de la ciutat i els Mossos d'Esquadra, així com «un major control per part de la Generalitat dels pisos de la seva propietat en aquest barri perquè no siguin ocupats de forma il·legal».
Comentaris
Sonia
El sr Navas iba en la lista del pelli, hace 4 dias le instalaron camaras, y es un mandado de la farv dicen que es un buen presidente de asociacion, mentira toral es un veleta que va donde sopla el viento. Y si es la presidenta de la pastoreta, Puri flores de" Podemos "como su maridito, que a lo unico que se dedican es a ir a fiestas de paellitas y hacerse la foto, son todos unos protagonistas que les importa un carajo los vecinos.
Ciudadanossss
Ciudadanos no sabe que decir para meterse en el ayuntamiento. Son una colla de lladres.
Gilbert
La FARV ha començat la campanya? Alguns de la FAVR. ?
Pau
Eduardo és el que anava a la llista del Pelli rebatejat com a Eduard, no?

envia el comentari