Reus acull la primera edició del Rockyrumba Festival

Els concerts es portaran a terme el pròxim 1 d'abril
Imatge del grup D'Callaos. | Cedida

 

El pròxim 1 d'abril, la ciutat de Reus acollirà els concerts de Marinah, D'Callaos i La Màlaga; a més, d'un vermut 'rumbero' i de la projecció de la pel·lícula 'neokinki Criando Ratas' amb la presència del director i d'alguns dels protagonistes. Tots aquests actes es portaran a terme per celebrar els cinc anys de la productora del Rockyrumba Festival.


Per aquesta raó, aquest mes d'abril ha nascut aquest nou festival amb l'objectiu d'establir-se a la ciutat oferint un model d'esdeveniment familiar. Per això mateix, les activitats començaran al migdia i es realitzaran a la Sala Puig de la ciutat. Al migdia, Sergi de 'Vergüenza Ajena' i Gin Toni seran els encarregats d'animar el vermut 'rumbero'. A la tarda, es podrà gaudir de l'estrena de la pel·lícula 'Criando Ratas', tot un fenomen a les xarxes socials després de ser visualitzat per més d'un milió de persones en menys de dos mesos. Cal destacar que la projecció del film comptarà amb la presència del director Carlos Salado i el seu protagonista anomenat Cristo.

 

Finalment, a la nit, es podrà gaudir dels concerts que aniran entre el flamenc, la rumba i el rock. Marinah cantant de Ojos de Brujo interpretarà temes de la banda i el seu nou treball. Els encarregats de completar el cartell seran D'Callaos, La Málaga, La Klave i Dj Txarnego. Cal destacar que durant tot el dia hi haurà servei de restauració i inflables per als més petits de la família. Les entrades tenen un cost d'entre quinze i vint euros i ja es poden adquirir a través de Ticketea i Entradium.
Comentaris

envia el comentari