Més d'una setmana d'activitats i festa a Miami Platja per la Festa Major d'estiu de Sant Jaume

Enguany s'han allargat els dies d'actes i es tornarà a comptar amb la 'Festa de la Nacional' després de l'èxit obtingut
Els personatges de Barrio Sesamo també assistiran a la Festa Major. | Cedida

 

El nucli de Miami Platja encentarà aquest cap de setmana un total de nou dies d'activitats culturals i lúdiques, vaquetes, activitats infantils, concerts i festa amb motiu de la festivitat de Sant Jaume, que és la Festa Major d'estiu de Miami Platja. Per aquest any s'ha decidit allargar les propostes durant més d'una setmana, concretament del divendres 21 de juliol al dissabte 29, i a més també es tornarà a instal·lar la 'Festa de la Nacional' a la N-340 al seu pas per Miami Platja amb una jornada multitudinària i plena d'activitats per a tots els gustos i públics.

 

A les vuit del vespre del divendres 21 de juliol es donarà el tret de sortida als actes a la Pista d'Estiu amb l'actuació en directe del cantant Chipper Stanley, i tot seguit es procedirà a realitzar el Pregó de Festa Major, que enguany anirà a càrrec de David Garcia, director del nou Institut de Miami Platja. A continuació s'oferirà un aperitiu popular amb música en directe, i a la nit, a partir de les 23.30 hores es realitzarà el primer ball amb l'orquestra Moonlight a la Pista d'Estiu. El dissabte 22 de juliol els actes començaran ben d'hora, a les 09.30 hores al Camp de Tir municipal 'La Planada' amb una tirada local/social de Sant Jaume. A la tarda, a les 18.00 hores, serà el torn de les vaquetes a la plaça Cinquantenari, que comptarà també amb l'animació de la xaranga Cafè, copa i puro. A la nit, de nou ball a partir de les dotze amb el grup de versions Glamour Band a la Pista d'Estiu.

 

Les vaquetes seran protagonistes de les activitats. | Cedida

 

Però si hi ha un protagonista indiscutible el dissabte 22 de juliol és la Festa de la Nacional 340, que es realitzarà a la carretera al seu pas per Miami Platja. Es dividirà l'espai en quatre zones que comptaran amb una jornada plena d'activitats per a tots els gustos com inflables, exposició de cotxes clàssics, masterclass de zumba, mercat mariner amb productes gastronòmics i d'artesania, photocall amb els personatges infantils més famosos del moment, espectacle musical de Sesamo on Tour, festa de l'escuma, festa de la pols de colors, espectacle eqüestre, show cooking de sushi... Un dia per a tots els gustos i edats que l'any passat va confirmar el seu èxit amb una gran assistència de públic, que aquest 2017 es preveu superar. Podeu consultar totes les activitats i horaris de la Festa de la Nacional 340 en aquest enllaç

 

El cap de setmana tancarà les activitats diumenge 23 de juliol amb les vaquetes de nou com a protagonistes, a partir de les sis de la tarda, i a la nit amb l'actuació de màgia 'Impact!' per a tota la família a partir de les 22.30 hores a la Pista d'Estiu i la discoteca mòbil una hora més tard. La setmana començarà el dilluns amb la Festa de l'aigua, vigília de Sant Jaume, a la Pista d'Estiu a partir de les sis de la tarda, i de nou a la nit ball amb l'orquestra Mr.Highland a partir de les onze. El dimarts 25 de juliol, diada de Sant Jaume, els actes s'iniciaran a les 12.00 hores amb la Missa rociera de Sant Jaume a l'Església Santa Maria Magdalena. A la tarda, a la pèrgola de la platja Cristall, hi haurà animació familiar, i a la nit a partir de les nou actuarà el grup Broad&Covers, que farà una aturada a les 22.30 per donar pas al gran castell de focs artificials.

 

A la nit també hi haurà concerts durant molts dies i el festival Mar Musik, què es pot veure a la imatge. | Cedida

 

Més dies d'activitats i festa per a tothom

Enguany les festes s'allarguen i després de Sant Jaume encara hi haurà quatre dies més d'activitats per a tots els gustos. El dimecres 26 de juliol l'esport serà protagonista amb vòlei i futbol a la platja, però també es farà un espectacle amb acrobàcies i balls a la pèrgola de la platja del Cristall a partir de les set de la tarda i el grup The Wave posarà la música a les 22.30 hores. El dijous 27 de juliol el gran tobogan aquàtic de 100 metres serà la gran atracció, i de nou concert al passeig Marítim amb el grup Covers. Finalment els dies 28 i 29 de juliol es durà a terme el Mar Musik Festival a la platja de la Punta del Riu, amb dos escenaris, pantalla vídeo led, photocall, zona gastronòmica, zona VIP i molt més, i tot amb entrada gratuïta. Tot el programa d'actes amb els horaris i totes les activitats el podreu consultar en aquest enllaç.
Comentaris

envia el comentari