Les sessions PEPA a La Fábrica revolucionen cada divendres la festa de les nits de Reus

Cada divendres a La Fábrica gaudireu com mai amb aquesta nova festa plena de sorpreses
Les nits PEPA us faran gaudir a La Fábrica. | Cedida

 

Des del 28 d'abril les nits de La Fábrica de Reus porten més ritme i festa que mai, i és que ja es pot gaudir de les sessions de club PEPA de la mà de La Fábrica i dels DJ's que organitzen els exitosos electrovermuts a Reus. A la cabina de La Fábrica hi podreu trobar Sergi Llambrik i els nois de l'Electro-Vermut de Reus, amb Juan Queija de Loop Group que punxaran els grans èxits de tots els temps. També hi seran els PEPA Resident DJ's Francesco Biola (aka Kiko Oncins) i Samuel LÖBZ perquè la festa i el bon rotllo no s'aturi ni un sol moment. 

 

Les sessions PEPA s'iniciaran a les 23.00 hores cada divendres i hi sonarà música fresca, house, techno-house i les cançons que us han fet vibrar des de sempre i que aconseguiran que feu de la nit del divendres una nit inoblidable. A més, també podreu gaudir amb dragqueens, animacions, pilotes de platja, confeti i molt més. Una festa indescriptible que heu de viure per saber què se sent.

 

A més de les nits PEPA, a les instal·lacions de La Fábrica podreu gaudir com sempre de diverses sales amb el millor ambient, perquè tothom trobi el seu espai. A la sala Colonial trobareu un decorat exclusiu per una nit càlida, amb confort i gran ambient, ideal per trobar-vos amb els amics i passar una bona estona amb la música de sempre; a la sala Ball hi ha espai i llum perquè us mogueu al ritme de la música, una bona alternativa per anar a ballar amb parella. També us ho podreu passar d'allò més bé a la zona del Xalet, on hi ha karaoke en un espai elegant, acollidor i ple de color per deixar-vos anar tot assaborint les copes, i finalment a la terrassa chill-out hi trobareu una zona de relax sota les estrelles amb música més tranquil·la i un espai càlid, ple de color i acollidor.

 

 
Comentaris

envia el comentari