Mas Carandell ofereix una oferta variada de cursos amb projecció al mercat laboral

Us podeu inscriure en qualsevol dels cursos i consultar-los visitant la seva pàgina web
El Mas Carandell ofereix una oferta variada de cursos.
El Mas Carandell ofereix una oferta variada de cursos. | Mas Carandell

 

Mas Carandell ha presentat la seva oferta de cursos de cara al curs 2017-2018. Aquest any destaca el caràcter online de més de la meitat de les 240 propostes que s’oferiran, en resposta a la creixent demanda en aquest sentit. Pel que fa als cursos presencials i semipresencials, molts s'ofereixen sense dates i amb preinscripció oberta, amb l'objectiu de concretar la seva programació quan hi hagi un mínim de persones interessades. La campanya amb què inicien el nou curs s’anomena «Tria el teu futur» i ha estat creada, per segon any consecutiu, per la Casa d’oficis de creació i producció audiovisual. 

 

Després que l’equip tècnic de Mas Carandell s’hagi reunit amb diverses organitzacions del territori en els últims mesos, l’oferta de cursos proporcionada és variada i classificada per àmbits professionals i respon a les necessitats formatives i àmbits professionals on generar ocupació. Es pot accedir a tota aquesta oferta a través del portal web de Mas Carandell. La matrícula és oberta les 24 hores del dia a través d’aquesta pàgina tot i que, si es prefereix fer-la de forma presencial, l’horari d'obertura de la secretaria de Mas Carandell és de 9 a 14 hores.

 

Aquest mes d'octubre arrenquen diversos d'aquests cursos, els quals podeu consultar i apuntar-vos-hi clicant en aquesta pàgina web, però alguns dels destacats són el curs d'Operador/a de carretons, que ofereix coneixements pràctics i teòrics de l'ús de carretons elevadors frontals i retràctils; el curs d'Atenció a la clientela que ensenya tècniques eficaces per un bon tracte als clients i així fidelitzar-los, així com estils comunicatius, llenguatge verbal i no verbal, etc.; curs de Conversa en anglès. Nivell B2-C1, per millorar l'expressió i la comprensió oral d'aquesta llengua; el curs de Gestió de l'aprovisionament per capacitar les persones en els processos de gestió de l'aprovisionament a tota la cadena d'operacions; el curs de Seguretat alimentària: al·lergògens on aprendreu les bones pràctiques de manipulació d'aliments per a persones al·lèrgiques i/o amb intoleràncies alimentàries; el curs de Manipulador d'aliments per adquirir els coneixements bàsics per manipular aliments segons la legislació vigent; o el curs d'Iniciació a l'Animació en 3D, per aprendre les bases d'aquest tipus d'animació i el domini del software per donar vida a qualsevol objecte o personatge.

 

Tots aquests i molts altres cursos són els que ofereix Mas Carandell a partir del mes d'octubre, però durant tot el curs tenen en marxa una oferta molt variada de cursos que a més compten amb unes temàtiques enfocades a la sortida al mercat laboral, pel que si esteu buscant feina o voleu canviar d'ofici, teniu una bona oportunitat per començar a aprendre amb alguna de les opcions que ofereix Mas Carandell.
Comentaris

envia el comentari