Un camió de neteja viària de Reus remulla la via pública mentre segueix plovent

 

Aquest divendres, 13 d'abril, s'ha produït una imatge molt curiosa al polígon Agroreus de la capital del Baix Camp. Un usuari de Facebook, que posteriorment n'ha difós les imatges a través de les xarxes socials, ha presenciat com un camió de l'empresa que es dedica a la neteja de la via pública seguia netejant la calçada al seu pas mentre a Reus queia, a mig matí d'aquest divendres, una tempesta d'allò més destacable. La imatge ha tingut cert ressò en les darreres hores a les xarxes socials.

Una tempesta considerable

Han calgut només uns quants minuts perquè les pluges intenses hagin caigut al Baix Camp amb notable força i amb quantitats molt destacables. La tempesta ha entrat al Baix Camp cap a quarts d'onze del matí i en pocs minuts ha descarregat amb força tant a Reus com a municipis propers com Vinyols i els Arcs o Riudoms. Les pluges han anat acompanyades d'aparat elèctric i calamarsa en alguns punts de la capital del Baix Camp i voltants.


 

Entre les afectacions més destacades fins al moment hi ha hagut el tall de carrers en diversos punts de la Costa Daurada. Per exemple l’Avinguda de la Diputació de Cambrils s’ha hagut de tallar el trànsit degut al fort aiguat que ha caigut a partir de les deu del matí i durant mitja hora. La pluja ha provocat també que s’hagi desviat el trànsit cap al vial del Cavet, doncs s’ha inundat el pas que hi ha sota la via del tren de Vilafortuny.

 

Una altra de les imatges de la jornada ha estat la formació d'un tornado a Vila-seca, en una imatge que també s'ha fet viral a través de les xarxes socials. Aquest fenoment meteorològic ha ocasionat destrosses en alguns punts de la Pineda.
Comentaris
pep
Igualment, els dies de molt vent; escombren els carrers. NOmés pot passar a Reus.
Regina
Ole, ole i ole!!! Quin desastre de govern municipal!!! Quina manera de llençar els diners dels reusencs...Marxeu d'una vegada per totes!!!

envia el comentari