Tres homes s'escapen sense pagar d'un conegut restaurant reusenc

Les càmeres de seguretat els van enxampar i els volen denunciar als Mossos d'Esquadra
Imatge de les càmeres de seguretat de Xivarri Tasca.
Imatge de les càmeres de seguretat de Xivarri Tasca. | ReusDiari.cat

 

Les càmeres de seguretat del restaurant Xivarri Tasca, al carrer de Pubill Oriol, van gravar perfectament els tres homes que ahir al vespre van anar a sopar en aquest conegut restaurant del centre de Reus i van marxar sense pagar.

 

Després de fer unes tapes i una ampolla de vi, els tres homes es van aixecar i van marxar sense pagar. El propietari del restaurant, Juan Diego, ha penjat a les xarxes les fotos dels homes per avisar-los que van quedar gravats per les càmeres.


Assegura que si no passen a pagar el que deuen, anirà a denunciar-los als Mossos d'Esquadra. Es poden identificar les cares, a les càmeres de seguretat, assegura ell mateix.

 

Marxar sense pagar d'un bar, una estafa

Marxar sense saldar el compte d'un bar o restaurant està considerat una estafa. Tot i això, en la majoria de casos, la sanció —si s'acaba agafant als culpables, que és molt complicat— si l'estafa no supera els 400 euros, el cas acaba amb una multa que no passa dels 100 euros. Normalment, els restauradors acaben havent d'assumir les pèrdues. Una taula perduda en una nit que el Xivarri Tasca estava ple de gom a gom.

 

Imatge de l'exterior del Xivarri Tasca, al carrer Pubill Oriol de Reus.
Imatge de l'exterior del Xivarri Tasca, al carrer Pubill Oriol de Reus. | ReusDiari.catComentaris

envia el comentari