Detinguda per robar 46 reixes d’embornals del clavegueram de Reus

La presumpta responsable del furt venia el material sostret en una deixalleria propera al seu domicili
Els agents dels Mossos d'Esquadra van detenir la dona al carrer Mas d'en Pellicer
Els agents dels Mossos d'Esquadra van detenir la dona al carrer Mas d'en Pellicer | Guillem RS

 

Agents dels Mossos d’Esquadra, amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana de Reus, van detenir l’11 de juny una dona de 44 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Reus, com a presumpta autora de robar 46 reixes d’embornals de ferro instal·lades al clavegueram públic de la capital del Baix Camp.


Avís ciutadà

Diversos ciutadans van alertar a la Guàrdia Urbana el passat 23 de maig quan van veure que per la zona del carrer València i Biscaia hi havia dues dones que estaven furtant diferents reixes de clavegueram.  Immediatament, una patrulla de la Guàrdia Urbana, juntament amb operaris de l’Ajuntament, es van desplaçar fins al lloc dels fets. Posteriorment es van identificar dues dones, les quals disposaven d’un carretó de la compra i a l’interior portaven amagades sis reixes del clavegueram.

 

Per aquest motiu, els agents van denunciar-les per un delicte de robatori i van entregar als operaris les tapes per tal que les tornessin a posar al seu lloc d’origen, al sistema de clavegueram del carrer Biscaia i València.

 

Investigació dels Mossos

Després d’haver viscut aquests fets i d’altres furts semblants comesos per la zona dels xalets Quintana, carrer Muralla, Horts de Miró i Barri Fortuny, els Mossos d’Esquadra de Reus van començar la investigació pertinent, en la qual van comprovar que la detinguda havia fet diverses transaccions de ferralla en una deixalleria de Reus, a prop del seu domicili. Així doncs, els investigadors van detenir-la dilluns al carrer Mas d’en Pellicer de Reus acusada de sostreure 46 reixes d’embornal del clavegueram de Reus.


Antecedents policials

La dona detinguda, la qual comptava amb una divuitena d’antecedents policials, va quedar en llibertat el mateix dia 11 de juny, després de declarar en seu policial amb l’obligatorietat de comparèixer en seu judicial quan sigui requerida.Comentaris
Maria
El que compra las rejas robadas, tambien es culpable.

envia el comentari