Un dels quatre nens que va violar un company de classe a Jaén havia estat escolaritzat a Reus

La seva mare, amb una nova parella, encara viu a la ciutat per feina i no es creu el que expliquen del seu fill
Imatge d'un dels nens que va participar presumptament en l'agressió sexual a un company de classe.
Imatge d'un dels nens que va participar presumptament en l'agressió sexual a un company de classe. | Cedida

 

La mare d'un dels quatre nens acusats —no imputats, en tant que tenen 13, 11 i 9 anys i la llei espanyola no ho permet— de violar un nen de 9 anys a Jaén treballa i viu a Reus, segons ha avançat el diari 'ElEspañol', que ha pogut parlar amb ella. Els quatre nens, tres germans i un altre que és cosí seu, segons sembla, van violar un company de la seva escola.

 

No va ser només un cop, segons han detallat fonts de la investigació. El passat 2 de febrer el nen ho va explicar a la seva mare, que, amb el seu pare, van portar el jove a urgències i va ser allà on es va confirmar que tenia signes d'una presumpta violació anal. La Guàrdia Civil i la Fiscalia de Menors han investigat els fets però s'ha acabat arxivant per la imputabilitat dels joves.

 

Els quatre nens formen part d'una família gitana que viu al poble de Chilluévar. Tres són germans i un d'ells és cosí de la família. Tots quatre van quedar-se sense pare i els tres germans també sense mare. Viuen amb les seves àvies i tietes en aquest municipi de Jaén. La mare d'un d'ells ha explicat al mitjà citat que ara viu a Reus per feina i que el seu fill està amb la seva àvia. Ella viu a Reus amb una nova parella.

 

El nen va anar a l'escola a Reus

El nen va estar escolaritzat a la ciutat de Reus l'any passat, segons ha explicat la mateixa mare a 'ElEspañol'. La mare no dóna crèdit i creu que no és possible que el seu fill hagi violat un company de classe. «Aquest any ha tornat a Chilluévar, que és on s'ha criat», explica. «No em crec que el meu fill hagi violat a ningú. Quan em van trucar del col·legi vaig pensar que era perquè s'havia enganxat amb un altre nen. Això ha passat perquè som gitanos. Crec que és innocent. Si ell no ha fet això, la taca serà de per vida, inesborrable», assegura la mare del nen.

 

Els quatre nens ara no van a classe però el dia 22 de març s'aixecarà l'expulsió del centre, l'únic càstig que han pogut rebre, i tornaran a les aules d'aquesta petita escola d'aquest municipi de no més de 1.400 habitants.

Comentaris

envia el comentari