S'augmenta el pressupost de les obres del camp de la Pastoreta després que el concurs quedés desert

Des de l'Ajuntament s'afirma que no suposarà cap retard perquè ja estava previst que s'executessin a l'estiu
Imatge de les instal·lacions on competeix l'EF La Pastotera
Imatge de les instal·lacions on competeix l'EF La Pastotera | Reus.cat

 

El Camp de la Pastoreta veurà com s'amplien els seus vestuaris aquest estiu. Aquesta és la previsió, almenys, del govern de Reus, que ha tret per segon cop a concurs aquestes obres d'ampliació. La primera vegada que es va publicar la licitació el termini de presentació d'ofertes va acabar el 27 de febrer desert; és a dir, cap empresa es va interessar per executar aquest projecte pressupostat en més de 192.000 euros.


Ara el govern tornarà a treure a concurs el projecte. Serà en qüestió de dies, i amb 15 dies novament d'exposició pública. Aquesta vegada, però, el pressupost és de prop de 270.000 euros per tal de motivar les empreses del sector a presentar-s'hi. Aquest entrebanc en l'execució de les obres no hauria de suposar cap endarreriment en la finalització dels treballs, i és que en el plec de clàusules original ja estipulava que el contracte tenia una durada de sis mesos, és a dir, fins a l'agost. La idea principal és que es duguin a terme durant l'estiu, quan baixa l'activitat a les instal·lacions esportives.
Comentaris
JM
Aquest és el camp on juga el Reddis, no el de la Pastoreta.
joanpalom
No home no, aquest es el camp de la pastoreta, el del Reddis no te coberta a la tribuna, com pots observar a la cantonada superior dreta de la foto. a mes es de la Pastoreta segur. Salut

envia el comentari