Els Powers Rangers arriben a l'exproReus aquest divendres

Aquesta actuació s'emmarca dins el cicle Espectacles Infantils
Power Rangers
Power Rangers | Cedida

 

Els mítics Power Rangers actuaran aquest divendres a les 18.00h, 13 d'octubre, a exproReus. L'actuació arriba després que, en el dia d'avui, la presència de la guanyadora de l'última edició de MasterChef Junior, Paula Alós, que ha combregat més de 150 persones a la seva demostració de cuina. Les famílies que vulguin assistir a l'espectacle d'aquests personatges dels anys 90, hauran d'especificar-ho en adquirir l'entrada a la fira o seleccionar l'opció si la compren per internet. D'aquesta forma, podran accedir-hi de forma gratuïta.

 

  

L'espectacle donarà inici al cicle d'actuacions preparades per al públic infantil que es repartiran en els mesos vinents. En aquests espectacles els més petits de casa podran gaudir de la presència dels seus personatges favorits de la televisió, com per exemple Peppa Pig, SuperWings, Ben & Holly i PJ Masks. La pròxima actuació, després dels Power Rangers, serà el 25 de novembre.

 

 

  

L'atenció als més petits és un dels aspectes en què l'organització d'exproReus ha dedicat una major atenció. A més d'aquestes activitats pensades per a ells, s'han habilitat zones per a nadons així com d'altres aptes per a la lactància materna. Per acabar-ho d'arrodonir, cal afegir que també hi haurà un circuit de motos elèctriques a la zona de l'auditori exterior, el Parc d'Aventures amb escalada i tirolina així com tallers infantils o de videojocs.

 
Comentaris

envia el comentari