Lidl obre un nou supermercat al centre de Reus

La cadena alemanya inaugurarà demà, 17 de maig, un nou establiment a l'avinguda de Sant Bernat Calbó
Imatge dels supermercats Lidl
Imatge dels supermercats Lidl | Lidl

 

La cadena de supermercats alemanya Lidl obrirà demà dijous, 17 de maig, una nova tenda al centre de la ciutat de Reus. El nou establiment, situat a l'avinguda de Sant Bernat Calbó número 18, a la cantonada amb el carrer del Pintor Fuster, disposarà d'una sala de vendes de 1.300 metres quadrats i un pàrquing amb 130 places.


Quasi 4 milions i 16 nous treballadors

Per a la posada a punt d'aquest nou local l'empresa ha invertit un total de 3,8 milions d'euros i ha contractat 16 treballadors, que conformaran una plantilla total de 31 persones. Amb aquesta nova obertura, la cadena germànica ja acumula una quinzena de tendes a la demarcació de Tarragona a través de les quals dona feina a unes 300 persones.

 

El nou establiment, per la seva part, tindrà un horari comercial ininterromput, de dilluns a dissabte de 9.00 a 21.30 hores, entre els mesos de juny i setembre, i de 9.00 a 21.00 la resta de l'any. Amb la voluntat de promocionar el nou centre, durant la jornada inaugural l'empresa instal·larà una 'food-truck' a la sortida del recinte, amb la qual oferirà una degustació de productes Lidl a tots els clients que facin una compra superior als 20 euros.

 

Polèmica pel possible Mercadona a la Sedera

L'obertura d'un nou supermercat Lidl al centre de la ciutat de Reus contrasta amb la polèmica que, durant les últimes hores, ha generat la possible construcció d'un Mercadona a l'antic edifici de la Sedera.


En aquest cas, les associacions de veïns del Mas Vilanova i del Passeig Misericòrdia han mostrat la seva preocupació davant el possible emplaçament d'un supermercat d'aquestes característiques al barri. Aquest fet, expliquen els veïns i veïnes, podria afectar les activitats quotidianes que es duen a terme al passeig —esport, fires, manifestacions festives, etc— i alterar la tranquil·litat, el caràcter i la identitat de la zona.

 

En aquest sentit, els veïns del Mas Vilanova han manifestat la defensa d'un model urbanístic i de proximitat, mitjançant la creació de zones verdes i accessibles amb les quals, diuen, volen evitar la massificació dels grans equipaments comercials.Comentaris

envia el comentari