L'edifici de la cantonada de la plaça del Mercadal l'ocuparà una botiga de mobles

Els rumors sobre possibles negocis que s'instal·larien en aquell local han estat una constant des de l'inici de les obres
L'edifici finalment acollirà una botiga de mobles.
L'edifici finalment acollirà una botiga de mobles. | Miguel Cabrerizo

 

Ja fa més d'un any que van començar les obres per enderrocar i construir un edifici en una de les cantonades de la plaça del Mercadal, concretament la que toca amb el carrer de la Mar i el carrer Carnisseries Velles. Aquestes obres han estat acompanyades de misteri i polèmica des d'un primer moment, i és que molts van ser els qui van posar el crit al cel davant el temor per saber quin tipus d'edifici s'hi col·locaria en una zona que es veu directament en aquesta cèntrica plaça reusenca i, que per tant, podria afectar la fesomia de la històrica plaça.


Durant les obres tota mena de rumors han corregut per la ciutat de Reus, i el que més va arrelar va ser la possibilitat que s'hi instal·lés la coneguda cadena de menjar ràpid, McDonald's, seguint l'estil en moltes capitals i ciutats d'arreu, en les quals adapta un dels locals en el punt més cèntric per oferir el seu menjar. Tot i que aquesta possibilitat va agafar tanta força, fins al punt que alguns ho donaven per fet, fa mesos a delCamp.cat ja vam poder desmentir aquest rumor.

 

Ara, segons ha avançat Canal Reus TV i ha pogut confirmar delCamp.cat, el misteri s'ha resolt. No hi haurà cap McDonald's al centre de la ciutat, o com a mínim en aquest local que fa cantonada amb la plaça del Mercadal. Finalment serà una botiga especialitzada en mobles i decoració, amb productes exclusius i fins i tot una línia específica que es diu 'Reus' —segons especifica Lluís Llauradó—, la que s'instal·larà al bell mig de la ciutat.


 

Les obres van començar fa més d'un any.
Les obres van començar fa més d'un any. | Miguel Cabrerizo

Una ubicació privilegiada i desitjada per a molts, i que finalment s'ha endut aquesta botiga de mobles. A més d'aquest local, que serà la planta baixa tocant al carrer, també ocuparà la primera planta de l'edifici que ja ha agafat forma i està gairebé enllestit. L'agència d'Assegurances Generals German, que feia gairebé una trentena d'anys que es trobava instal·lada en aquest lloc fins que es va enderrocar l'edifici, serà qui ocuparà la segona planta, i finalment l'últim pis de l'edifici seran habitatges particulars.
Comentaris

envia el comentari