Tornen a denunciar deixadesa de l'Ajuntament de Reus respecte l'skatepark

L'associació Bike Park acusa el consistori de mentir en relació a l'equipament | El govern manté que qualsevol actuació que es faci és per al manteniment
L'skatepark de Reus, aquest dimecres a la tarda
L'skatepark de Reus, aquest dimecres a la tarda | Jordi Olària

 

 

L'Skatepark de Reus torna a portar polèmica. Aquest dimecres l'entitat Bike Camp ha denunciat, a través de la seva pàgina de facebook, que les Brigades Municipals estarien desmuntant una de les poques rampes que queden a l'equipament. El cas és que, en comparació als elements per a usuaris de bicicletes i patins que hi havia fa un any, el nombre és força inferior. Ara mateix queda una petita rampa i una «piràmide» segons un dels seus usuaris, a més de la rampa principal, la «halfpipe», força malmesa.


Versions contràries

Des del consistori, que no es vol entrar a aprofundir en la qüestió, es manté que qualsevol actuació que s'hi estigui fent és per a dur a terme el manteniment pertinent i garantir la seguretat dels usuaris. Les entitats, per contra, no queden convençudes, i asseguren que l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, els va prometre ara fa un any que s'encimentaria la rampa principal; avui, mantenen, s'ha començat a desmantellar-la. El govern sí que compta, de cara a un futur sense calendari, poder fer millores a l'espai, però les entitats que l'utilitzen afirmen que fa anys que l'estat de l'equipament no és el mínim necessari.

 

La «halfpipe» de Reus i la darrera rampa petita que queden a l'skatepark
La «halfpipe» de Reus i la darrera rampa petita que queden a l'skatepark | Jordi Olària

 


Bagatge de polèmiques

Fa més d'un any i mig que els usuaris de l'skatepark — que les entitats xifren en 500 persones setmanals — denuncien el mal estat de l'equipament. L'agost de 2016 van començar a reclamar que es reparessin els forats de les rampes i es dugués a terme un manteniment a l'espai. L'Ajuntament de Reus va arribar a clausurar temporalment la instal·lació al cap d'uns dies, a meitats de setembre d'aquell mateix any per tal de reparar els elements, que constituïen un perill per als seus usuaris. El juliol de l'any passat, les entitats que fan ús d'aquest equipament van tornar a reclamar més actuacions de manteniment i millora a l'espai públic.

 

Estat de la «halfpipe» de l'skatepark de Reus
Estat de la «halfpipe» de l'skatepark de Reus | Jordi Olària

 Comentaris

envia el comentari