Debats, xerrades i festa a la I Jornada Popular del Camp que acollirà la Selva del Camp

Serà el pròxim dissabte, 17 de març

El Castell del Paborde de la Selva del Camp acollirà el pròxim dissabte, 17 de març, la I Jornada Popular del Camp, un espai de debat i reflexió social, econòmica i festiva. Les xerrades, formatives i de debat, s'iniciaran a dos quarts d'onze del matí amb Gerard Nogués, de l'Ateneu Cooperatiu del Camp CoopCamp, que proposa l'economia social i cooperativa com a alternativa econòmica.


A les dotze del migdia, Jesús Rodríguez, periodista de 'La Directa' i activista, intervindrà sobre «Els mitjans de comunicació i maquinària repressiva». A les quatre de la tarda tindrà lloc una taula rodona sobre els drets de les persones, amb intervencions sobre «Educació i racisme» a càrrec de Cecília Bayo, de l'Assemblea Groga de Gràcia; «Els drets laborals» a càrrec d'Ermengol Gassiot, secretari general de la GCT; i «Els nostres drets davant la repressió» a càrrec de Norma Pedemonte, advocada d'Alerta Solidària.

Es projectaran els documentals 'Por al Cel, La vida a la Selva del Camp durant els bombardejos feixistes al Camp de Tarragona (1936-39)' i 'Copel, una història de rebeldia y dignidad. Al voltant de les dues del migdia s'ha organitzat un dinar popular a la plaça de les Pletes. Durant la jornada hi haurà cercavila d'elements musicals i festius del Camp pels carrers del nucli antic del poble, vermut, animació musical amb la Txaranga'ngà!, activitats infantils a l'hora del vermut... La iniciativa neix amb la voluntat de continuïtat, de ser l'inici d'altres espais que es vagin fent en altres pobles i ciutats del Camp de Tarragona.
Comentaris

envia el comentari