Cinquanta establiments reusencs es posicionen contra la violència sexista

L'assemblea feminista Hora Violeta ha engegat una iniciativa que pretén implicar tota la societat contra la violència masclista

Els manifestats de l'Hora Violeta, davant l'Ajuntament a causa d'un nou assassinat. Foto: ReusDiari.cat

 

L'Hora Violeta té l'objectiu de conscienciar la gent de la problemàtica de la violència i el que comporta, per això ha començat la distribució d'adhesius pels establiments de la ciutat, i mig centenar d'establiments ja s'hi han sumat i han mostrat el seu posicionament. L'adhesiu duu el lema «Aquí es rebutja la violència masclista. Entre totes construïm espais segurs per a totes». Hora Violeta promou l'acció antisexista amb aquests adhesius perquè els establiments se sumin a la idea i aportin el seu granet de sorra. 

 

La idea promoguda no és la primera, es tracta d'una continuació de la campanya que es va dur a terme per fer visible el gran nombre d'assassinats masclistes «No morim, ens maten». Aquesta iniciativa segueix en peu, i cada cop que es coneix un nou cas de violència, l'Hora Violeta es manifesta davant l'Ajuntament a les 20.00 hores. Els establiments que desitgin sumar-se a la iniciativa poden comprar l'adhesiu a la botiga BataBat o a la Llibreria Gaudí, o aconseguir informació al blog d'Hora Violeta i al correu electrònic [email protected].
Comentaris

envia el comentari