La caminada popular del mes d'abril recollirà fons per la diabetis

Sortirà el dia 8 a les 9 del matí i es dirigirà a la platja de la Pineda

La segona caminada popular del cicle Rutes Reus d'aquest 2018, que coordina la Regidoria d'Esports a través de Reus Esport i Lleure, es portarà a terme el dia 8 d'abril i es dedicarà a conscienciar la població i recollir fons a favor de la lluita contra la diabetis. En aquesta ocasió el recorregut serà Reus-Vila-seca-Platja de la Pineda i es farà en col·laboració amb el col·lectiu acadèmic Act4health (integrat per doctorands en biomedicina implicats en la recerca sobre la malaltia) i amb l'Associació de Diabètics de Catalunya.

 

D'acord amb un dels grans objectius del cicle de caminades populars, consistent a conscienciar la població sobre la necessitat de seguir pautes de vida saludables (en especial a través de la pràctica d'exercici físic moderat) la Regidoria d'Esports ha acordat també amb Act4health i l'ADC dedicar aquesta caminada popular a promoure de manera voluntària la recollida de fons que es destinaran a aquesta entitat. La caminada, que te inscripció gratuïta, tindrà com a lema «Camina per la diabetis».

 

La sortida és prevista a les 9:00 hores des de Mas Iglesias, amb un recorregut total de 13 quilòmetres. Un cop finalitzi la caminada, l'organització retornarà els participants amb bus a aquest punt de Reus des de la meta de la Pineda.

Comentaris

envia el comentari