La Ganxet Pintxo tanca una edició de primavera de rècord

Isaac Sanromà, president de la Cambra de Reus, assegura que s'han obtingut molt positives malgrat les pluges

Aquest diumenge al vespre acaba l'edició de primavera de la ruta gastronòmica Ganxet Pintxo de Reus. Com ja és habitual, hi ha hagut una gran afluència de participants malgrat alguns episodis puntuals de pluja. En aquest sentit, l'organització es mostra satisfeta i afirma haver superat un rècord històric.

 

Es tracta d'una dada rellevant tenint en compte els inconvenients meteorològics que s'han donat al llarg de la setmana, sobretot divendres i dissabte. Aquest diumenge han augment considerablement les temperatures, fet que ha afavorit un punt final molt positiu.


  

 

 

«Creixent en quantitat i qualitat»

Isaac Sanromà, president de la Cambra de Reus, assegura que la Ganxet Pintxo segueix «creixent, en quantitat i qualitat. La Ganxet Pintxo s'ha consolidat en el calendari ciutadà com un fet social de primer ordre amb un innegable predicament per part dels clients que no falten a la cita».

 

D'altra banda, ha volgut destacar la tasca «dels establiments participants, multiplicant recursos i esforços per atendre amb eficàcia la demanda. Aquesta és una ruta que requereix molt de treball, aplicat i rigorós, per part d'aquells que hi volen participar oferint les seves tapes».


 

La Ganxet Pintxo ha tornat a reunir milers de persones a Reus.
La Ganxet Pintxo ha tornat a reunir milers de persones a Reus. | Laia Solanellas

Èxit a les activitats paral·leles

Cal destacar també que un centenar de participants de la ruta van poder gaudir en directe de l'enfrontament entre el Reus Deportiu i el Cadis, ja que van guanyar les entrades a la campanya 'Marca't un Pintxo' que s'ha dut a terme a les xarxes socials. Al descans del partit, el President de la Cambra va lliurar a Xavier Llastarri —president del Reus Deportiu— una placa d'agraïment.

 

La pròxima setmana se celebrarà el sorteig d'una bicicleta de Decathlion entre els clients que s'hagin inscrit en l'activitat paral·lela Herois per l’Alzheimer del Grup Oliva, una cursa que tindrà lloc el 22 d'abril. També ha estat tot un èxit el Ganxet Mot, un concurs organitzar conjuntament amb el Centre de Normalització Lingüística.
Comentaris

envia el comentari