Arrenquen els actes de L'Hora Violeta pel Dia de la Dona a Reus

L'organització feminista ha preparat diverses iniciatives pels primers dies de març
Imatge d'una xerrada de L'Hora Violeta al Casal Despertaferro | Twitter/L'Hora Violeta

La plaça de Prim de Reus serà el punt d'inici, aquest divendres 3 de març, a les sis de la tarda, d'una performance itinerant que anirà recorrent diverses places i punts cèntrics de la ciutat per informar sobre la celebració de la manifestació «Ni agressions, ni explotació, feminisme i autoorganització!», que se celebrarà el dia 8 de març a les 19.00 hores a Tarragona, sortint des de la plaça Imperial Tàrraco. A més, l'organització feminista L'Hora Violeta, impulsora d'aquests actes, organitza també altres iniciatives pels dies 10 i 11 de març.


La Taverna Despertaferro serà la seu dels actes de divendres 10 de març, que començaran a les set de la tarda amb l'exposició «Resiliència Cromàtica», una mostra de fotografies de El placer es mío. A les 20.00 hores, el Casal acollirà la xerrada «Amor romàntic, monogàmia i poliamor», que oferirà l'organització amb la col·laboració d'Endavant Reus, i a les dotze de la nit començarà la Festa Feminista a la Taverna.

 

El dia 11 de març a les 18.30 hores, l'Ateneu Llibertari de Reus acollirà la xerrada «Dona i presó», que anirà a càrrec del col·lectiu Cassandra, una iniciativa nascuda als centres de reclusió femenins. Durant la xerrada es projectarà un vídeo sobre mares que tenen filles a la presó, i es tractaran temes com la reinserció, la salut, la maternitat i el gènere dins els centres penitenciaris.
Comentaris

envia el comentari