El alumnes de tercer de l'escola Sant Rafael de la Selva del Camp guanyen un concurs de l'ONCE

Ara, hauran de concursar a la fase estatal
Els alumnes selvatans passen ara a la fase estatal.
Els alumnes selvatans passen ara a la fase estatal. | Cedida

El col·legi Sant Rafael de la Selva del Camp, juntament amb l’Escola Guillem de Balsareny i l'Institut La Guineueta de Barcelona, han estat seleccionats com a guanyadors de la fase autonòmica de Catalunya a la 34a edició del Concurs Escolar del Grup Social ONCE que, en aquesta ocasió, ha convidat a docents i estudiants a treballar i reflexionar junts sobre com poder fer una escola més oberta, diversa i per a tothom. A Catalunya, en aquesta edició, han participat 17.231 estudiants, coordinats per 354 professors i professores de 250 centres educatius. 


Han dissenyat un cartell

Sota el lema «Reinventem junts una escola per a tothom», el concurs ha posat a disposició dels participants diverses eines per treballar sobre aspectes tan rellevants com l'educació emocional, les intel·ligències múltiples, l'ús de les noves tecnologies, el redisseny de l’espai escolar o la diversitat a l'aula. D'aquesta manera, han estat els propis escolars i docents els que han realitzat diferents propostes per fer una escola per a tothom. En aquest cas, la victòria se l'han endut la canalla de tercer de Primària després de dissenyar un cartell que promogui aquests valors, en una feina tutoritzada per la mestra Maria Isabel Anglès.


 

Ara, a la fase estatal

El concurs, però, no acaba aquí. Els alumnes de tercer de Primària de l'escola Sant Rafael de la Selva del Camp passaran a la següent fase, l'estatal. La resolució es coneixerà a mitjans de maig. Els guanyadors absoluts d'aquesta edició gaudiran durant un cap de setmana a Madrid del Campus 'Reinventa l'escola’ amb experiències innovadores, visites culturals i tallers.

 
Comentaris

envia el comentari