Una alumna de l'Institut Baix Camp guanya el Catskills d'infermeria

La Sara Ferré anirà a la competició a nivell espanyol, SpainSkills
Una alumna de l'Institut Baix Camp guanya el Catskills d'infermeria
Una alumna de l'Institut Baix Camp guanya el Catskills d'infermeria | cedida

 

Sara Ferré, alumna del cicle de formació de grau mitjà de Cures Auxiliars d'Infermeria de l'Institut Baix Camp, ha obtingut el 1r premi a la competició Catskills a l''skill' 41 «Cures Auxiliars d'Infermeria / Atenció sociosanitària». El Catskills és el campionat de Catalunya de formació professional on els alumnes d'ensenyaments professionals d'arreu del territori català competeixen en 33 oficis —'skills'— relacionats amb els estudis que estan cursant. 

 

La competició Catskills de formació professional va tenir lloc a l'Institut Salvador Seguí de Barcelona, i es va celebrar durant els dies 7 i 14 de juny. L'esdeveniment està emmarcat dins els 'skills', competicions que tenen com a objectiu promoure i prestigiar la formació professional de manera autonòmica, estatal i mundial. 


Durant aquesta competició de cures auxiliars d'infermeria i atenció socisanitària, la qual es realitza de manera individual, quinze alumnes —un per cada centre que hi participava—, havien d'atendre i realitzar educació sanitària a diversos actors i actrius, els quals simulaven ser pacients que tenien diferents dependències i problemes de salut.

 

El següent pas, l'SpainSkills

La Sara va ser l'alumna seleccionada a l'Institut Baix Camp Skills, que es va celebrar durant el passat mes de març entre l'alumnat de Cures Auxiliars d'Infermeria del centre. Ella va ser l'escollida per participar al Catskills, a nivell català, a Barcelona. L'alumna va anar a la competició acompanyada de l'alumne suplent Abdel Amrabit i els professors que l'havien preparat per competir, els docents Laura Calvo i Daniel Andreu.

 

Com a primera guanyadora del Catskill-41 —el d'infermeria—, la Sara serà la representant de Catalunya a la competició a nivell estatal, la SpainSkills, que tindrà lloc a Madrid durant els mesos de febrer i març del 2019. Si l'alumna reusenca guanya el campionat estatal, podrà participar en l''Skills' a nivell europeu, l'EuropeSkills, i al mundial, el WorldSkills. 
Comentaris

envia el comentari