La remodelació del solar de l'Hospital Sant Joan, paralitzada pels partits de l'oposició

La falta d'un acord signat amb l'empresa concessionària responsable del pàrquing interior és el principal punt de conflicte
L'estat actual del pàrquing de l'Hospital Sant Joan de Reus
L'estat actual del pàrquing de l'Hospital Sant Joan de Reus | ReusDiari.cat

 

Després que l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, acompanyat per la directora de l'Hospital Sant Joan Noemí Llauradó i el regidor d'Urbanisme, Marc Arza, anunciés el passat 9 d'octubre el projecte de remodelació del solar situat a l'exterior de les instal·lacions, les veus dels partits de l'oposició s'han fet escoltar mostrant el seu rebuig i provocant que, de moment, el projecte es paralitzi. L'obra, que havia de convertir el solar en una zona blava de cost reduït (un màxim de dos euros diaris) amb 375 places, ha comptat també amb la reprovació, des del primer moment, de l'Associació de Veïns Primer de Maig.

 

Segons ha pogut saber ReusDiari, són diversos els factors que han provocat aquesta reacció per part de l'oposició tot i que, des de Govern, asseguren que el punt clau de discussió és el de quina tarifa aplicar als estacionaments. Des de PSC, C's i PP neguen aquesta afirmació i asseguren que el fet que ja existeixi una zona d'aparcament a l'interior de l'hospital i l'acord d'exclusivitat entre l'empresa que el gestiona i l'Ajuntament, és el més preocupant. En cas d'incomplir aquest acord, asseguren, es podria afrontar una multa milionària. Segons els partits de l'oposició, no existeix cap document signat on aquesta concessionària doni consentiment per iniciar les obres d'adaptació a l'exterior.

 

«El que no pot ser és que l'alcalde aparegui anunciant el projecte sense que s'hagi aprovat», afirma el portaveu de C's, Juan Carlos Sánchez, que afegeix que l'alcalde Carles Pellicer «actua com si encara tingués majoria». Tant socialistes com taronges afirmen coincidir amb la necessitat de millorar les condicions de la zona —en el cas de Ciutadans amb una tarifa encara més reduïda—, tot i que no estan d'acord amb les formes i garanties presentades per part dels impulsors del projecte. De moment, l'empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis, ha decidit paralitzar les obres.

 
Comentaris
Jordi Daroca
Això és veritat? L'oposició paralitza aquest projecte? no fotem! estem tips d'aparcar de qualsevol manera sempre que anem a l'hospital. I ara que es soluciona el tema aquests el paralitzen? Aquests de ciutadans ni fan ni deixen fer. Quina pena...

envia el comentari