Som Identitaris, la nova formació de Josep Anglada, s'instal·la al Baix Camp

Carles Crescendi és el nou delegat de la formació a la comarca
Josep Anglada en una imatge d'arxiu.
Josep Anglada en una imatge d'arxiu. | delCamp.cat

 

Som Identitaris (SOMI), formació d'extrema dreta encapçalada per Josep Anglada —històric líder de Plataforma per Catalunya (PxC)—, s'instal·la al Baix Camp. Anglada va tenir el màxim moment d'esplendor entre 2007 i 2015, quan va aconseguir quatre i cinc regidors, respectivament. El partit compta des d'aquesta setmana amb un nou delegat a la Comarca del Baix Camp. Es tracta d'un enginyer industrial resident a Miami Platja, Carles Crescenti.

 

Com ha informat Som Identitaris en un comunicat, Crescenti s'ha reunit aquesta setmana amb Josep Anglada, president de SOMI i actualment regidor a l'Ajuntament de Vic per Plataforma Vigatana. La trobada, que es va celebrar a la capital d'Osona, va servir per perfilar l'expansió del projecte de Som Identitaris al Baix Camp però també per tractar la situació política de Catalunya, centrant-se molt especialment en el procés independentista.


Possible candidatura a diversos municipis del Baix Camp

Anglada, que considera que la trobada va ser «molt positiva», assegura que és «del tot necessari» que s'implanti un projecte identitari com el de SOMI en una comarca «tan important» com és la del Baix Camp. En aquest sentit, el president de la formació identitària ha avançat que un dels temes que s'han tractat a la trobada ha estat la possibilitat de presentar-se en alguns dels municipis del Baix Camp en les properes eleccions municipals, que tindran lloc d'aquí poc més d'un any.

 

Compromesos amb «la gent de casa»

Anglada, en el comunicat, es mostra convençut que Crescenti serà un bon actiu pel partit, «no només a Miami Platja sinó també a la comarca del Baix Camp». Afegeix que serà capaç d'articular un grup d'homes i dones que aportaran «il·lusió, ganes de treballar per als ciutadans i compromís amb la gent de casa». Aquesta últim concepte, un dels trets identitaris de la formació.
Comentaris

envia el comentari