El PSC de Reus proclama Andreu Martín com a candidat per al 2019

L'actual portaveu era l'únic candidat que s'havia presentat per seguir liderant el partit
La regidora Anabel Martínez, el secretari d'organització territorial Kenneth Martínez i el portaveu Andreu Martín
La regidora Ana Isabel Martínez, el secretari d'organització territorial Kenneth Martínez i el portaveu Andreu Martín | Jordi Olària

 

Aquest vespre Andreu Martín, actual portaveu del PSC a la ciutat de Reus, ha quedat proclamat candidat del partit a les eleccions municipals de l'any vinent. La de Martín era l'única candidatura que s'havia presentat per ocupar el primer lloc de la llista electora, un procés que va començar a finals del passat mes de maig. Andreu Martín s'hi va presentar, tal com va explicar en el seu moment, «conscient de la responsabilitat que representa aquesta decisió i amb tota la il·lusió per construir un projecte col·lectiu, prou sòlid i engrescador per recuperar el govern de la ciutat».


Única candidatura presentada

L'assemblea que s'ha celebrat aquest vespre a la plaça del Castell era, per tant, un tràmit. S'havia de certificar, per part de la federació territorial, que Martín hagués aconseguit els avals necessaris, d'una quarta part de la militància. El secretari d'organització del PSC al Camp de Tarragona, Kenneth Martínez, s'ha encarregat d'oficialitzar la proclamació.


L'assemblea local del PSC aquest dimarts al vespre
L'assemblea local del PSC aquest dimarts al vespre | Jordi Olària

 

Una alternativa de govern

Andreu Martín es postula, ara, com una alternativa a l'actual govern del PDECat, ERC i Ara Reus. Ha volgut agrair a la militància el suport que li han donat, així com demanar-los el seu «suport i col·laboració per construir una alternativa sòlida i il·lusionant que permeti recuperar el govern de la ciutat i que posi les persones al centre de l'atenció política».

 

El discurs que ha fet davant la militància també ha volgut ser una crida a la ciutadania en el sentit que, afirma, «volem sumar per Reus i junts podrem recuperar el temps perdut». Ha volgut tenir present, també, el canvi de govern a la Moncloa, on ha afirmat que han arribat maneres diferents de fer les coses «que de ben segur que repercutiran en positiu a l'àmbit local».

 

De fet ha etzibat que «l'extraordinària il·lusió que hem detectat aquests dies als carrers de la ciutat ens ha d'animar a fer possible un projecte compartit a Reus que permeti fer fora, també aquí, maneres de fer política que s'alimenten de la divisió i el conflicte».Comentaris
Gilbert
Renoi el Pérez ha tornat al PSC? No s'havia tornat independentista pro-referendum i crític amb la gent dels barris que ara voten altra cosa dient-los que no s'han integrat, assistint a manifestacions indepes i dient amb altaveu que es donava de baixa perquè el PSC no el representa. No ho entenc.
Maria
Quina pena d'home de veritat, no es capaç d'aglutinar ni el 50% d'avals de l'agrupació i pretendrà aconseguir l'alcaldia Si no saps movilitzar els teus mai, arribaràs a mobilitzar la societat civil! Ha trencat l'agrupació, quina pena de sala, abans s'omplia de gom a gom! A no espera, que l'espai que queda, l'omple el seu SUPER EGO! A veure si es quedarà sol al consistori o amb el retorn de la mòmia de la Duesaigües!
Paula
Com poden tenir una assessora tant inútil, no pots celebrar una assemblea al mateix dia que es celebren els premis gresol a Reus, perquè ells es mengen gran part de l'espai mediàtic i no tens impacte o no tant com l'esperat en premsa. Igual a l'assessora en lloc de tenir sang roja té sang més blava color convergent independentista.

envia el comentari