Reus i Arbolí, escenari de curses d’orientació vàlides per la Copa Tarragona i la Catalana

Les proves seran Campionats de Catalunya 2017 en les modalitats d’esprint i mitja distància
El desnivell de la cursa va provocar imatges de cansament com aquesta
El tram situat a la zona dels Castillejos requerirà d'un nivell tècnic superior  | Justo Vilella

 

Les localitats de Reus i Arbolí seran l'escenari de dues proves vàlides per la Copa de Tarragona i la Catalana. A més, aquestes proves seran Campionats de Catalunya 2017. Es tracta del Campionat de Catalunya d'Esprint, previst a Reus el 21 d'octubre, i del de Mitja Distància, que es durà a terme la jornada següent, el dia 22 als boscos del que antigament va ser el campament militar dels Castillejos (Arbolí). Aquestes proves estan organitzades pel Club Montsant Orientació en col·laboració amb la regidoria d'Esports de Reus. Els participants poden apuntar-s'hi fins al dia 13 d'octubre, divendres, també des del web de l'organització.

 

Aquesta serà la primera ocasió en què es realitzi una prova d'aquest estil en la seva variant d'esprint a Reus. Aquesta iniciativa persegueix l'objectiu de donar a conèixer aquest esport en un entorn urbà, on poder competir conjuntament amb experts que participen en campionats importants. Aquesta cursa serà solidària a favor de la Fundació Mossèn Frederic Bara i Cortiella, una entitat local que dóna servei socioeducatiu a infants i joves de 4 a 17 anys.

 

Per la seva banda, la prova que tindrà lloc als Castillejos tindrà una dificultat més gran, ja que està situat a una altitud d'entre 800 i 900 metres, en un terreny d'exigència tècnica. Tot i això, les dues proves tindran versions tant per a persones experimentades com per aquelles que no ho són així com per a adults i nens.
Comentaris

envia el comentari