El Pavelló Olímpic de Reus ja té nou videomarcador

La licitació de l'equipament ja s'ha atorgat a l'empresa Mondo Iberica SA, especialista en materials i paviments esportius
Imatge exterior del Pavelló Olímpic Municipal.
Imatge exterior del Pavelló Olímpic Municipal. | ReusDiari.cat

 

La licitació dels nous vídeomarcadors del Pavelló Olímpic de Reus ja ha estat resolta. L'actuació, prevista en el marc de les inversions municipals de millora dels equipaments esportius, s'ha definit amb l'adjudicació a l'empresa Mondo Iberica SA, especialitzada en materials i paviments esportius i amb una àmplia presència internacional.

 

L'equipament s'instal·larà en un període de vuit setmanes. Es tracta de dues pantalles (d'un import total de 85.412 euros) amb tecnologia LED d'alta resolució que se situaran al fons de la pista, amb unes mesures de 16,5 metres quadrats. Gràcies a un sistema a motor, l'alçada a què s'utilitzin les pantalles podrà regular-se i adaptar-se a la pràctica de qualsevol esport.

 

Una altra dels avantatges d'aquests videomarcadors és la gran quantitat de possibilitats que ofereix. Aquesta versatilitat permet adaptar-lo a l'ús com a marcador esportiu (adaptat a les normes FIBA) en una àmplia varietat de disciplines. A més, pot adaptar-se senzillament a qualsevol canvi de normativa. Aquest element estarà disponible per a esdeveniments esportius propers com, per exemple, els Jocs del Mediterrani 2018. Sense anar més lluny, la final de la Lliga Catalana ACB es disputarà el pròxim 26 de novembre.
Comentaris

envia el comentari