Arriba FiraEsport a Vilanova d'Escornalbou, la cita imprescindible per als esportistes

El 21 i 22 d'abril a Vilanova d'Escornalbou es podran veure i practicar desenes de disciplines esportives en aquesta fira totalment gratuïta, i que compta amb un espai d'inflables esportius per als petits
Els amants de les curses podran escollir entre diverses per apuntar-se.
Els amants de les curses podran escollir entre diverses per apuntar-se. | Josep Martí

 

Els amants de l'esport tenen una cita imprescindible el cap de setmana 21 i 22 d'abril amb una nova edició de FiraEsport, la Fira de l'Esport i el Lleure del Camp de Tarragona, a Vilanova d'Escornalbou. Concretament es tracta ja de la setena edició, i durant dos dies es podrà gaudir de desenes d'activitats per a tots els gustos: curses, caminades, esport adaptat, BTT, Body Combat, dansa, Zumba, rocòdrom, passejos en ponis, eurogiro, aerotrim, llits elàstics, inflables temàtics en el món de l'esport i molt més.

 

Una de les activitats destacades també és l'Agility i el Disc-Dog, dues disciplines de les quals se'n farà exhibició i també podreu provar de fer-ho amb el vostre gos a la zona d'exhibicions, de la mà del Club Cani-Roig i Gent i Gossos. També podreu gaudir de patinatge de velocitat, freeskate, slalom i salts, boxa, freestyle de bàsquet i futbol, etc.

 

Petits i grans gaudiran en aquesta fira esportiva.
Petits i grans gaudiran en aquesta fira esportiva. | Josep Martí

 

Entrada gratuïta a l'oci esportiu

L'entrada al recinte de la fira és gratuïta i s'habilitarà una zona d'aparcament per als visitants i els participants, tot just a l'entrada del poble. Algunes activitats, com el passeig amb ponis, tenen un petit cost d'1 euros, però per gaudir dels inflables només caldrà anar al punt d'informació i adquirir una pulsera identificativa. 

 

El FiraEsport 2018 comptarà amb diversos espais on s'hi faran les activitats, però el principal ocupa una superfície d'uns 10.000 metres quadrats distribuïts en diferents zones. Els visitants podran descobrir i conèixer clubs, entitats i molt més a la zona d'estands expositors; els estands per a activitats de lleure i inflables, així com la carpa i bar restaurant i la zona de recepció també es troben a la zona principal. En aquesta zona els més petits gaudiran d'inflables esportius —futbol, pista americana, bàsquet, wipeout, surf, toro mecànic, etc.— i també podran practicar jocs i activitats com el rocòdrom, futbol, aerotrim, curses per a nens i molt més.

 

Els nens i nenes podran gaudir també amb els passejos en poni.
Els nens i nenes podran gaudir també amb els passejos en poni. | Josep Martí

 

També en aquesta zona els adults podran practicar un seguit d'activitats dirigides com boxa, dance combat, zumba, danses i molt més. Podeu consultar tot el calendari d'activitats clicant en aquest enllaç. Com és habitual al FiraEsport, enguany també se celebrarà en aquest estand una de les proves del concurs de bitlles catalanes. Un altre dels espais és la pista poliesportiva de l'Escola Font de l'Arc, allí els joves podran practicar futbol sala, bàsquet en cadira de rodes, patinatge, exhibició freestyle de futbol i bàsquet, etc. També hi haurà una àrea de lleure, i a les instal·lacions esportives municipals hi haurà els vestidors i dutxes, que seran d'ús gratuït per als participants a les diferents curses.

 

FiraEsport obrirà portes el dissabte 21 d'abril a les 10.00 hores i les activitats al matí s'allargaran fins a les dues del migdia. L'horari de tarda serà de 16.00 a 20.00 hores, mentre que diumenge l'horari matinal serà de 10.00  a 14.00 hores. A més de les activitats esportives, també es podrà veure a La Cooperativa l'exposició 'La Muntanya Màgica' a partir del dissabte a les deu del matí. Tot un cap de setmana dedicat a l'esport en un entorn incomparable, ideal per gaudir en família, i recordeu de visitar la pàgina web de FiraEsport per poder apuntar-vos a les curses i sortides que hi ha planejades, i també per descobrir tot el ventall d'activitats amplíssim que s'ha preparat.
Comentaris

envia el comentari